Ο Καραγιάννης Θωμάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπέρισης ΑμεΑ

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟμ-ΑμεΑ) στα πλαίσια της ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος της Αντιπτέρισης ΑμεΑ (Para-Badminton)* το οποίο συμπεριελήφθηκε πρόσφατα στο Πρόγραμμα για την Παραολυμπιάδα του Τόκυο 2020, προκήρυξε και θα διοργανώσει για πρώτη φορά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή αθλητών από τα σωματεία ΑμεΑ της χώρας.    Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Βοηθητικό Προπονητήριο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α. στην Αθήνα, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017, αφού πρώτα οι αθλητές περάσουν από classification.

To Αθλητικο Σωματεία ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που δίνει η ΕΑΟμ-ΑμεΑ σε κάθε αθλητή να συμμετέχει σε δύο αθλήματα και κυρίως λόγω συγγένειας της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με την Αντιπτέριση, θα συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τον αθλητή Καραγιάννη Θωμά-Αριστοτέλη, ο οποίος προπονείται εντατικά τις τελευταίες μέρες, υπό την επίβλεψη του προπονητή του.

Έτσι, το Para-Badminton (το οποίο δεν καλλιεργείται στην πόλη μας), θα γίνει το τέταρτο παραολυμπιακό άθλημα που καλλιεργείται επίσημα από το σωματείο μας. Τον αθλητή μας θα συνοδεύσει στους αγώνες ο προπονητής του κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και ο πατέρας του Αχιλλέας. Η αποστολή αναχωρεί από τη Βέροια, την Τετάρτη 14/06.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media