Υφαντίδου : "Είμαστε για τα πανηγύρια ;"

Για μια ακόμη φορά η πρωταθλήτρια Σοφία Υφαντίδου επανέρχεται στο θέμα του εξωτερικου αγωνιστικού χώρου του Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" και συγκεκριμένα στην παραχώρηση του απο τους τοπικούς φορέις σε συλλόγους για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων τους. Αποτέλεσμα είτε καταστροφή εγκαταστάσεων ή ρύπανση του χώρου τον οποίο καλούνται στην συνέχεια να καθαρίσουν οι ίδιοι οι αθλητές (φωτό απο προηγούμενη επιχείρηση καθαρισμού). Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Σοφία Υφαντίδου :

Καιρό είχα να τα χώσω λίγο...αλλά αφου μου δίνουν την αφορμή στο πιάτο ας μην την αφήσω ανεκμετάλλευτη...σημ:Είμαι και εγώ Ποντιάρα.. Και αφού τα Δημοτικά Στάδια είναι για τα πανηγύρια..Ναι..αυτό το κατεστραμμένο στάδιο,που αν ο Δημήτριος Βικέλας του οποίου έχουν δώσει το όνομα του θα ένιωθε ντροπή βλέπωντας την κατάντια του... --επανέρχομαι--και καλά κάνουν αυτοί που ζητάνε την άδεια να τα οργανώσουν εκεί μέσα,αφού υπάρχουν "πρόθυμοι"να λένε ΝΑΙ,(μόνο αν τους ζητήσουμε εμείς κάτι,τρώμε πόρτα κατάμουτρα...)

Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο..ήταν μια καλή ευκαιρία,γιατί για άλλο λόγο δεν πατάνε το πόδι τους εκεί μέσα..Να βρεθούν Δημάρχοι,Αντιδημάρχοι..κ.α.. Βρε..μήπως ισχύει το γνωστό ρητό.."Είμαστε για τα πανηγύρια;;"  Σίγουρα το θέμα των συζητήσεων τους την ώρα που έπιναν τις Ρετσίνες και τις μπύρες,και έτρωγαν το σουβλάκι,θα ήταν:Πως να διώξουμε τους άχρηστους αθλητές απο εδώ μέσα μπας και κάνουμε κανένα πανηγυράκι ακόμα..πως να αναβαθμίσουμε τα πανηγύρια και ότι άλλο ΔΕΝ εχει σχεση με αθλητισμό;;;

Φαντάζομαι ότι με τόσες ρετσίνες και μπύρες θα πέτυχαν και κανέναν να κατουράει σε καμία γωνία..από αυτές που έχω καθαρίσει δεκάδες φορές..αλλά τι τους νοιάζει;;;μήπως θα ξαναέρθουν μέχρι να δώσουν άδεια για άλλο ένα πανηγύρι;;το χάλι επίσης τριγύρω είναι χειρότερο αλλά αυτοί περπατήσαμε με παροπίδες μέχρι να φτάσουν στο τραπέζι τους.... Ευτυχώς που δεν έχουν μόνο τα γάλατα ημερομηνία λήξης..

Υ.Γ 200 χλμ πιο πέρα είναι μια πόλη που λέγεται Καβάλα..
Έχει μια Δήμαρχο που λέγεται Δήμητρα Τσανάκα και έναν Αντιδήμαρχο που λέγεται Γιώργος Φιλόσογλου..
Τολμήστε να τους ρωτήσετε τι πρέπει να κάνεται για να βοηθήσετε τον αθλητισμό...
Και συγκεκριμένα τον ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ..
Γιατί για τα υπόλοιπα αθλήματα,ξέρουμε..
Τολμήστε απλά...Καλό θα σας κάνει..ίσως και λίγο σοφότερους..."

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media