Νίκη για τις κορασίδες του Ποσειδώνα στην Κατερίνη

Φανταστικό απόγευμα είχαν οι κορασίδες του Ποσειδώνα. Εχοντας δύναμη, μυαλό και καρδιά, με εξαιρετική εμφάνιση, νίκησαν την ομάδα του Αρχέλαου στην Κατερίνη με 0-3 σετ. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν φάνηκε οτι η ομάδα της Βέροιας θα μπορούσε να κινδυνέψει σε κάτι, η ανωτερότητα της ήταν εμφανής.

Τα κορίτσια έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το σκορ με πείσμα και έδειξαν προσόντα που τα οδηγούν με δουλειά στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα όμορφο θέαμα και χεροκρότησαν όλα τα κορίτσια. Από τις νικήτριες όλα τα κορίτσια πήγαν πολύ καλά. Ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Τσέα Μαρία και Σαράφη Μαρία.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ποσειδώνα Βέροιας, δήλωσε: Εύχομαι καλή αγωνιστική και μαθητική χρονιά σε όλες τις αθλήτριες και αθλητές του συλλόγου μας. Σήμερα οι κορασίδες μας ήταν εξαιρετικές και μας έκαναν να ελπίζουμε σε μιά καλή και αποδοτική συνέχεια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας σήμερα!!

Τα σετ 12-25, 16-25 και 23-25.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, , Σαράφη Μαρία, Τσέα Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη, Οφοτζέμπε Σιώμα, Βενετικίδου Αγάπη (libero), Τζίρου Αννα, Τσιούχα Μαριάννα, Ηλιάδου Αναστασία

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media