Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Β.Ε. – Η βαθμολογία μετά και τον 4ο γύρο

Ο ανταγωνισμός στις δεξιοτεχνίες είναι πλέον πολύ έντονος και θυμίζει παλιότερες εποχές όταν οι αθλοπαιδιές είχαν ύψιστη σημασία στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έτσι η Ο.Μ.Α.Ε. αύξησε τον αριθμό των αγώνων αφού αυξήθηκε το ενδιαφέρον αλλά και οι συμμετοχές. Εντυπωσιακή ήταν η αρχή του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος με τον Σ.Μ.Α.Β. να διοργανώνει την πρώτη δεξιοτεχνία του καταφέρνοντας  να κινητοποιήσει τους τοπικούς φτάνοντας τις 41 συμμετοχές.

Το 2ο γύρο ανέλαβε ο Α.Ο.Θ., ο οποίος παρά τις δυσκολίες που αφορούσαν στην εύρεση κατάλληλου χώρου μπόρεσε και διοργάνωσε τον αγώνα με 39 συμμετοχές. Το Κύπελλο κινήθηκε βορειοανατολικά με τον Ο.Φ.Α.Α. να δίνει μια διαφορετική νότα σχεδιάζοντας δύο παράλληλες διαδρομές και προσελκύοντας 40 συμμετέχοντες. Ακόμα πιο βόρεια η ActionRoad, διοργανώτρια λέσχη της 13ης Δεξιοτεχνίας Ορεστιάδας έπρεπε να αποδείξει πως μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς των πιο έμπειρων λεσχών και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των αγωνιζομένων παρότι ημερολογιακά ήταν τρεις εβδομάδες μετά τον αγώνα της Αλεξανδρούπολης. Εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως μπορεί και οι 42 συμμετοχές το απέδειξαν περίτρανα.

Η προσωρινή βαθμολογία μετά και τον αγώνα της Action Road δείχνει πως ο δρόμος για την διεκδίκηση του τίτλου και στις τρεις κλάσεις είναι μακρύς. Στις πρώτες θέσεις οι βαθμολογικές διαφορές μπορούν εύκολα να ανατραπούν ενώ  οι ισοβαθμίες σε 3, 4 ή ακόμα και 5 θέσεις δείχνουν πως ο ανταγωνισμός στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Δεξιοτεχνιών, τον οποίο διοργανώνει  στον χώρο της Εμποροπανήγυρης την Κυριακή 25 Ιουνίου η έμπειρη Αυτοκινητιστική Λέσχη της Πτολεμαΐδας, θα είναι κάτι παραπάνω από έντονος.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Ιουνίου 2017

Share this article