Διαδικασία συμμετοχής για το 25ο Ράλλυ Φίλιππος

Απο την Λέσχη Αυτοκινήτου Βέροιας για την διαδικασία συμμετοχής στο 25ο Ράλλυ Φίλιππος ανακοινώθηκαν τα εξής : " Πιστοί στο ραντεβού μας και το 2019 ετοιμάζουμε έναν αγώνα γνωστό και αγαπητό σε όλους τους αγωνιζόμενους και θεατές. Εξαιτίας των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν αλλά και με γνώμονα την σωστή και άρτια διοργάνωση, που χαρακτηρίζει τους αγώνες της Λέσχης Αυτοκινήτου Βέροιας, αποφασίστηκε από την οργάνωση μια διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στον αγώνα πριν την επίσημη έναρξη τους στο ΣΔΔΑ.

Σκοπός της διαδικασίας αυτής είναι να μπορούμε να συγκεντρώσουμε έστω τον ελάχιστο αριθμό συμμετοχών που απαιτούνται και είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα να για το αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ώστε να αποφύγουμε προβλήματα του 2018. Η λήξη των εμπρόθεσμων συμμετοχών την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας του αγώνα ή ακόμα και των εκπρόθεσμων την Δευτέρα της εβδομάδας του αγώνα, μας οδηγούν σε αδιέξοδο γιατί θα έχουμε προχωρήσει σε σημαντικά έξοδα, με άσχημο αντίκτυπο στα οικονομικά του σωματείου μας εφόσον ο αγώνας ακυρωθεί, αφού δεν μαζέψει τον απαιτούμενο ελάχιστο αριθμό των 17 συμμετοχών που απαιτείται από τον κανονισμό του 2019.

Έτσι για να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, να επιτύχουμε υψηλό επίπεδο διοργάνωσης και να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι αν τελικά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, αποφασίσαμε την παρακάτω διαδικασία. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2019 με ποσό παραβόλου 120€ (70€ ΟΜΑΕ + 50€ ΛΑΒ).

Το πλήρωμα θα πρέπει να συμπληρώσει πλήρως την δήλωση συμμετοχής που έχουμε ετοιμάσει και να την αποστείλει με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Στη συνέχεια επικοινωνεί με τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Αδαλόγλου για λεπτομέρειες της διαδικασίας και πληρωμής του παραβόλου των 120€ στον λογαριασμό.

Από την 1η Απριλίου που ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής στο ΣΔΔΑ και μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου (εμπρόθεσμες) το ποσό συμμετοχής θα είναι 210€ (70€ ΟΜΑΕ + 140 ΛΑΒ),.Για τις εκπρόθεσμες δηλώσεις 13 έως 15 Απριλίου θα ισχύσει το άρθρο 2 της εγκυκλιου 6/2019 που προβλέπει αύξηση παραβόλου κατά 20€."

Κατεβάστε την δήλωση συμμετοχής

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media