1η Ανάβαση Φλώρινας – Που; Πως; Πότε;

4200 μέτρα, 16 Κ και 200 μέτρα υψομετρική διαφορά χωρίζουν το σημείο εκκίνησης (~1040 μ.) με αυτό του τερματισμού (~1260 μ.) της 1ης Ανάβασης Φλώρινας. Η διαδρομή είναι γνωστή στους φίλους των χειμερινών σπορ καθώς οδηγεί στις πίστες των χιονοδρομικών Βίγλας και Πισοδερίου. Όμως το Σάββατο 8 Ιουνίου από τις 10.30 π.μ. και την Κυριακή 9 Ιουνίου από τις 10.00 π.μ. και μετά η διαδρομή θα κλείσει για την κυκλοφορία, έτσι ώστε οι συμμετέχοντες στην ανάβαση αθλητές να δώσουν την μάχη με τον χρόνο.

 

Αυτήν την μάχη θα δώσουν φυσικά όσοι αθλητές δηλώσουν συμμετοχή το διάστημα από την Δευτέρα 20 Μαΐου, ημερομηνία έναρξης των εγγραφών έως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 31 Μαΐου, ημερομηνία λήξης αυτών.

Το παράβολο συμμετοχής έχει οριστεί στα 150€ για όλους τους αγωνιζόμενους εκ των οποίων τα 80€ πληρώνονται μέσω του συστήματος ΣΣΔΑ στην ΟΜΑΕ και τα 70€ πληρώνονται με κατάθεση στον λογαριασμό του Ο.Φ.Α.Δ. στην Τράπεζα Πειραιώς, στον αριθμό λογαριασμού 5235 – 052735 - 489 ή στο ΙΒΑΝ GR07 0172 2350 0052 3505 2735 489 στο όνομα Ταμπακόπουλος Γιάννης.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσφέρει στους συμμετέχοντες δύο διανυκτερεύσεις και δύο γεύματα, Παρασκευή 07 και Σάββατο 08 Ιουνίου, καθώς και δωρεάν μεταφορικά των αγωνιστικών από τις πόλεις Βόλος- Λάρισα-Ελασσόνα, Δράμα-Σέρρες-Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη- Γιαννιτσά-Βέροια.

Η φιλόξενη Φλώρινα αλλά και οι όμοροι νομοί σας περιμένουν για ένα υπέροχο, ανέμελο αλλά γεμάτο δράση σαββατοκύριακο. Από την άλλη η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα εύχεται καλή επιτυχία και ασφαλή περάσματα σε όσους αθλητές δηλώσουν συμμετοχή.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media