3η Δεξιοτεχνία Σ.Μ.Α. Βελβεντού, την Κυριακή 27 Οκτωβρίου (vid)

O Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Βελβεντού διοργανώνει την 3η Δεξιοτεχνία αυτοκινήτων Βελβεντού που είναι και η 10η κατά σειρά του Κυπέλλου Δεξιτεχνιών Β. Ελλάδος 2019. Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί και φέτος στις εγκαταστάσεις του ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ "ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ" του αγώνα,στις 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00.

 

Από τη στιγμή που ο αγώνας θεωρείται αγώνισμα του μαζικού αθλητισμού,σε αυτόν μπορεί να λάβει μέρος οποιοσδήποτε διαθέτει δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ.Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δεξιοτεχνία, έναν αγώνα που εχει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και το πρωί της Κυριακής27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥεώςστις 10:00.

Για να γίνει δεκτή η δήλωση συμμετοχής, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν μαζί τους δίπλωμα οδήγησης, αστυνομική ταυτότητα και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος με το οποίο θα συμμετάσχουν. Αν το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον συμμετέχοντα, εκείνος θα πρέπει να προσκομίσει υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, σύμφωνα με την οποία του επιτρέπει να λάβει μέρος,να  συμπληρώσει τη δήλωση συμμετοχής του οργανωτή, , να καταβάλει το παράβολο συμμετοχής (60 + 10Ημερήσιο Δελτίο Αθλητή) και να συμπληρώσει το ιατρικό ερωτηματολόγιο το οποίο ελέγχεται από τον γιατρό του αγώνα στον χώρο του διοικητικού ελέγχου .Οι δηλώσεις συμμετοχών ξεκινάν στις 7/10/2019 και λήγουν στις 21/10/2019 για όσους διαθέτουν Δελτίο Αθλητή θα καταβάλουν 10€ μέσω του συστήματος ΣΔΔΑ(ΟΜΑΕ) και το υπόλοιπο ποσό των 50€ θα κατατεθεί στον κάτωθι λογαριασμό  :

Στοιχεία τραπέζης: APLHA BANK
Όνοµα λογαριασµού: ΣΜΑΒ
Αριθµός λογαριασµού: 526002002001664
ΙΒΑΝ: GR8701405260526002002001664

Ο Σύλλογος μηχανοκίνητου αθλητισμού Βελβεντού για ακόμα μια χρονιά έχει φροντίσει για την δωρεάν διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο εντός του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για τους εκτός νομού συμμετέχοντες για το βράδυ στις 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019. Επίσης θα βραβευτούν και φέτος οι λέσχες με τις περισσότερες συμμετοχές στον αγώνα με την 1η 2η 3η θέση και θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.Στο τέλος θα ακολουθήσει κλήρωση με δώρο μια τηλεόραση.

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media