Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας : Τρέχουμε για τη μικρή Λυδία

Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας θα διοργανώσει φιλική δεξιοτεχνία αυτοκινήτου στον χώρο στάθμευσης του Διοικητηρίου της Περιφέρειας στην Πτολεμαΐδα. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στην οικογένεια της μικρής Λυδίας, ενός κοριτσιού 5 χρονών που σχεδόν από τη μέρα που γεννήθηκε παλεύει με τον καρκίνο και πρέπει να μεταβεί άμεσα στο εξωτερικό για επέμβαση. Βοηθάμε όλοι μαζί την Λυδία να βγει νικήτρια σε αυτή τη μάχη που με τόσο θάρρος δίνει.

Για τη συμμετοχή σας δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από δίπλωμα οδήγησης σε ισχύ, ένα κράνος και ένα αυτοκίνητο σε καλή κατάσταση. Αν δεν έχετε κράνος, θα σας το παρέχουμε εμείς. Σε αυτόν τον αγώνα δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Η μόνη νικήτρια πρέπει να είναι η Λυδία για αυτό και καλούμε όλους όσους μπορούν να συμμετέχουν. Οι άνθρωποι της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαΐδας θα είναι εκεί για να βοηθήσουν όσους θέλουν να λάβουν μέρος και δεν το έχουν κάνει ξανά στο παρελθόν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: 24635 02087 & 697 492 6576 Αγραφιώτης Ιωάννης

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media