Πρόσκληση τακτική συνέλευσης ΣΟΑΑΒΕ

Καλούνται  όλα τα μέλη του Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου Βορείου Ελλάδος, βάσει των άρθρων 20 έως 23 κεφ. Ζ του καταστατικού, όπως προσέλθουν στην  Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου, που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο Φιλίππειο. Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, η συνδρομή των μελών ορίζεται στα 10 ευρώ και οι οποιεσδήποτε οφειλές προηγουμένων ετών των μελών, διαγράφονται.

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης και σύμφωνα με τα άρθρα 24 έως 27 κεφ. Η  και του άρθρου 28 κεφ. Θ, του καταστατικού του συνδέσμου θα διενεργηθούν και  οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας για το νέο διοικητικό συμβούλιο και για την εξελεγκτική επιτροπή μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail του συνδέσμου : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στα εξής τηλέφωνα: 6936 644 117 Βασίλης Μίχογλου, 6944471136 Κυρλαγκίτση Μαρία.

To έγγραφο της αίτησης υποψηφιότητας έχει αναρτηθεί στο site του συνδέσμου: soaave.gr και οι θα πρέπει να σταλεί με οποιοδήποτε από τους παραπάνω τρόπους έως το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ  ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 
  • ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ  & ΑΠΑΛΛΑΓΗ Δ.Σ.
  • ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media