"Πάτησε" Ελλάδα η Lamborghini Sian με τιμή 2.971.515 ευρώ

Με το ρητό του Πρωταγόρα: «Πάντων χρημάτων μέτρον άνθρωπος», που σημαίνει ότι ο άνθρωπος αποτελεί μέτρο της αλήθειας και γνώσης και γι’ αυτό κάθε άποψη έχει την άξια της… καλωσόρισε στην Ελλάδα η Lamborghini Athens/ Trident Cars SA μία από τις 63 Sian με τις πρώτες φωτογραφίες να δημοσιεύονται στο Instagram της Ελληνικής αντιπροσωπείας.

Το εντυπωσιακό supercar κινείται από τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 6,5 λίτρων V12 που χρησιμοποιείται επίσης και στην SVJ. Το μοναδικό στην Sian είναι πως συνοδεύεται από ένα 48-volt ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο προσθέτει επιπλέον 34 ίππους, συνολικά δηλαδή 830 PS. Αυτοί οι εντυπωσιακοί αριθμοί μετατρέπουν τη νέα Sian στην πιο ισχυρή Lamborghini παραγωγής από καταβολής της, παίρνοντας ουσιαστικά το στέμμα από την SVJ των 770 ίππων.

Η ισχύς μεταφέρεται στους τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου επτά σχέσεων με διάφορα προσαρμοστικά χαρακτηριστικά, ανάλογα πάντα με τον τρόπο οδήγησης. Συνδυάζεται επίσης με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης αλλά και μηχανικό μπλοκέ πίσω διαφορικό. Ενώ η ισχύς αυξήθηκε σε σύγκριση με την SVJ, το 0-100 km/h παρέμεινε στα 2,8 δεύτερα, η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 350 km/h.

Η Sian δανείζεται πολλά στοιχεία από την Terzo Millennio. Παρόλο που προφανώς δεν είναι τόσο «δραματική». Αν αναρωτιέστε ακόμη για τα logo «63» στα μικρά πτερύγια από ανθρακονήματα στο πίσω μέρος, αυτά αποκαλύπτουν τον αριθμό των αυτοκινήτων που θα κατασκευάσει συνολικά η Lamborghini. Μόλις 63 τυχεροί πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν τη Sian με τιμή εκκίνησης τα 3,6 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός μάλιστα που θα τους επιτρέψει να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους μέσω του προγράμματος προσαρμογής στο εργοστάσιο της εταιρείας.

❤️ Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας πατώντας εδώ : http://bit.ly/Subscribe_Sportorama

? Όλα τα VIDEO [ http://bit.ly/39YgXWU ]

? Δείτε επίσης την κατηγορία Μπάσκετ [ http://bit.ly/3tH5suD ]

? Δείτε επίσης την κατηγορία Πολεμικές Τέχνες [ http://bit.ly/3aJOzae ]

? Δείτε επίσης την κατηγορία AUTO-MOTO [ http://bit.ly/36QR4Gj ]

? Δείτε επίσης την κατηγορία Ποδόσφαιρο [ http://bit.ly/3tFmVUb ]

? Δείτε επίσης την κατηγορία Υδάτινα [ http://bit.ly/3tzeMkt ]

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.