Στην Ραχιά Βέροιας το Motofest Veria 2023

Στην Ραχιά Βέροιας και συγκεκριμένα στις 25 έως 27/08/2023 θα πραγματοποιηθεί το Motofest Veria 2023, μια εκδήλωση για φίλους της μοτοσυκλέτας.  Στόχος του φεστιβάλ είναι να φέρει κοντά τους λάτρεις της μοτοσικλέτας από όλη την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες, παρέχοντάς τους την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν και να απολαύσουν το όμορφο τοπίο της Βέροιας, τις μοτοσυκλετιστικές διαδρομές του Βερμίου και των όμορων ορεινών όγκων.

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει κάμπινγκ, μουσική, φαγητό, ημερήσιες εκδρομές με μοτοσυκλέτες όλων των τύπων και διάφορες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες, όπως παιχνίδια και διαγωνισμούς. Ενδεικτικά οι δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα είναι:

Βόλτα με μηχανές τύπου Enduro & On Off (Εντουρόβολτα) Κυριακή 27/08
ΠίσταMotocross - Φιλική Προπόνηση – Σάββατο 26/08
Κορδελιασμένη διαδρομή τύπουScrable
Συναυλίες
Κορώνα Γράμματα (Ελληνικό Rock) – Παρασκευή 25/08
Υπόγεια Ρεύματα (Ελληνικό Rock) – Σάββατο 26/08
Πεζοπορία
Γυμναστική στο Βουνό
Ποδήλατο στο Βουνό (για ενήλικες & Παιδιά)
Εκθέσεις - Expo
Σεμινάρια - Workshops
Δραστηριότητες για παιδιά

Πληροφορίες βρείτε στο Link της εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/1180394823355527

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media