Γκίμας : "Ήταν όλοι τους ΑΝΔΡΕΣ, όλα τα φώτα στους παίκτες"

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παγκρατιου στον κόουτς και σε όλους τους παίκτες για τη νίκη. Ήταν μια μάχη μεταξύ φίλων κι ήταν πραγματικά χαρα μας που συναντήσαμε ξανά τους φίλους μας. Δεν μπορώ να έχω κανένα απολύτως παράπονο από την ομάδα μας. Ήμασταν κατά τη γνώμη μου σε αυτή την τελευταία παράσταση συγκινητικοί.

Όλη τη χρονιά ήμασταν ΤΙΜΙΟΙ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ και προπαντός ΓΕΝΝΑΙΟΙ. ΤΑΠΕΙΝΟΙ στις νίκες και ΓΕΝΝΑΙΟΙ στις ήττες. Δεν κάναμε ποτέ πάνω από δυο συνεχόμενες ήττες. Είχαμε πάντα τη δύναμη να συνέλθουμε. Επειδή πιστεύω ότι πρωταθλητής πραγματικός είναι αυτός που ξεπερνάει τα όρια του , αυτός που δεν λυγίζει , ανεπιφύλακτα φωνάζω ότι είμαστε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

Δεν έχω λόγια να πω για να εκφράσω πόσο περήφανος αισθάνομαι που συνεργάστηκα με τον ΕΥΘΥΜΗ ΚΟΘΡΑ τον ΒΑΣΙΛΗ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΒΑΛΛΙΟ, τον ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΜΠΑΤΣΟ ΣΙΣΜΑΝΗ ,τον ΓΙΩΡΓΟ ΒΑΡΩΝΟ ΤΣΙΑΓΚΛΑΚΑΝΟ, τον ΘΕΙΟ ΡΙΖΟ ΚΑΝΤΑΡΚΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥΤΖΟ ΣΟΥΤΖΟΠΟΥΜΟ, τον ΝΙΚΟ ΠΑΠΙ ΠΑΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, τον ΦΑΙΔΩΝ ΦΑΙΔΩΝΑΡΑ ΠΑΡΑΠΟΥΡΑ, τον ΦΩΤΗ ΦΩΤΑΡΑ ΚΑΒΑΡΓΥΡΗ , τον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΙΗΝ ΠΟΝΟΠΟΥΛΟ, τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΕΣΜΕ ΤΣΕΣΜΕΤΖΙΔΗ τους μικρούς μας ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟ και ΣΠΥΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΔΙΩΤΗ.

Ήταν όλοι τους ΑΝΔΡΕΣ όλο το χρόνο και όλα τα φώτα πρέπει να είναι σε αυτούς. Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον κύριο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ που ούτε και σήμερα μας άφησε μόνους. Η σαιζόν 2018-19 τελείωσε. Ζήτω η σαιζόν 2019-20. Καλό καλοκαίρι σε όλους."

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media