Στους Αετούς Βέροιας ο Βασίλης Γκανάς

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Γκανά. Ο 35χρονος (14/06/1984) αθλητής έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στους Ημαθιώτικους συλλόγους και με το ήθος που τον χαρακτηρίζει, είναι απόλυτα αποδεκτός από τη μπασκετική και όχι μόνο κοινωνία της περιοχής. Ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά του αθλήματος στην Ακαδημία TSV Schwaben Augsburg στη Γερμανία, όπου διέμενε οικογενειακά μέχρι το 1998, χρονιά που επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Το καλοκαίρι του 2008 εντάχθηκε στον Φίλιππο Βέροιας και συγκεκριμένα στο παιδικό τμήμα του συλλόγου, για να ακολουθήσει η τριετής παρουσία του στον ΑΟΚ Βέροιας. Το 2012 έγινε μέλος του Ζαφειράκη Νάουσας, στον οποίο παρέμεινε μέχρι το 2014, όταν επέστρεψε στη Βέροια για να ενταχθεί στον ΑΟΚ, όπου αγωνιζόταν μέχρι πέρσι.

Η μεταγραφή του Βασίλη Γκανά είναι η 5η κατά σειρά για τους Αετούς Βέροιας, που έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση των Ιωάννη Αλευρίδη, Μανώλη Σταυρουλάκη, Αλέξανδρου Ζησιού και Μάριου Τρομπούκη.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media