Προσθήκη του Θεόδωρου Τσάτσα στο προπονητικό τιμ του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Το ΔΣ του τμήματος μπάσκετ του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον coach Θεόδωρο Τσάτσα. Ο coach Τσάτσας αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης του ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ αναλαμβάνοντας τόσο τις τύχες των αγωνιστικών τμημάτων - αντρικού και εφηβικού - αλλά και ενεργό ρόλο στα αναπτυξιακά προγράμματα, πλαισιώνοντας το πετυχημένο σχήμα των τελευταίων ετών.

 

Ο φέρελπις τεχνικός αποτελεί γέννημα θρέμα του συλλόγου καθώς έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα επί σειρά πολλών ετών.  Με αφορμή τον επαναπατρισμό του Αλεξανδρινού coach και με δεδομένη την επέκταση της συνεργασίας του με τις ακαδημίες του Φιλίππου Βέροιας, οι δύο σύλλογοι ανακοινώνουν την διάθεση αμοιβαίας και ευρύτερης σύμπραξης σε θέματα αναπτυξιακής οργάνωσης, προώθησης αθλητών και ανταλλαγής τεχνογνωσίας. Περαιτέρω λεπτομέρειες αναφορικά με τον τρόπο υλοποίησης αυτής της συνεργασίας θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media