Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του τμήματος μπάσκετ του Φιλίππου

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των καρτών διαρκείας-στήριξης για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, που θα βρει την ομάδα μας να αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

 

Οι τιμές τους είναι ίδιες με τις περσινές κι έχουν ως εξής :

50 € για τις SILVER

100 € για τις GOLD (διακεκριμένες θέσεις-καρεκλάκια)

Οι κάρτες διαρκείας-στήριξης ισχύουν για ΟΛΟΥΣ τους εντός έδρας αγώνες της σαιζόν 2020-21 (Πρωτάθλημα Α2 Εθνικής Κατηγορίας, Κύπελλο Ελλάδας, Αγώνες Κατάταξης Play Off ή Play Out, σε περίπτωση που εμπλακεί η ομάδα μας).  Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της αύξησης των ομάδων της Α2 από 16 σε 18, οι εντός έδρας αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της ερχόμενης σαιζόν θα είναι 2 περισσότεροι σε σχέση με τους αντίστοιχους της περσινής σαιζόν.

Για τους κατόχους των περσινών καρτών που θα τις ανανεώσουν μέχρι τις 20 Αυγούστου, οι τιμές είναι προνομιακές και διαμορφώνονται σε 40 € για τις SILVER και 80 € για τις GOLD αντιστοίχως.

Λόγω των διαμορφωθεισών υγειονομικών συνθηκών και της πιθανότητας να επιτρέπεται ένας περιορισμένος αριθμός θεατών σε κάθε αγώνα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην κυκλοφορούν μεμονωμένα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.  Άρα, δικαίωμα εισόδου θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των 200 καρτών διαρκείας-στήριξης που έχουν κυκλοφορήσει, αριθμός που αντιπροσωπεύει περίπου το 25% της επίσημης χωρητικότητας του ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου. 

Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι από τους αγώνες διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών, έχουμε μεριμνήσει ούτως ώστε οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας-στήριξης (και ΜΟΝΟ αυτοί) να έχουν την αποκλειστική δυνατότητα, μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας που θα τους αποστέλλεται πριν το παιχνίδι, να παρακολουθούν ΖΩΝΤΑΝΑ τους αγώνες της ομάδας μας στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.  

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media