Φύκατας : "Η σάλα του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» ήταν το δεύτερο σπίτι για τον Δημήτρη Γκίμα"

Τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας του Covid-19, όπως είναι γνωστό, άλλαξαν εντελώς τα δεδομένα σε κάθε μορφή ενασχόλησης με τον αθλητισμό εδώ και πολλούς μήνες. Μέσα σε όλες αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο αθλητισμός, μας κατέκλυσε πληθώρα συναισθημάτων η απόφαση του Δ.Σ. του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας να εγκρίνει την ονοματοδοσία της σάλας του ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η σάλα του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» θα ονομαστεί «Δημήτρης Γκίμας», στη μνήμη του επί σειρά ετών προπονητή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Φιλίππου Βέροιας.

 

Δηλώσεις του Προέδρου του Φιλίππου, Γιώργου Φύκατα:  «Προσαρμοζόμαστε κι ελπίζουμε να βγούμε νικητές μέσα από αυτόν τον δύσκολο «αγώνα δρόμου», ώστε να μπορέσουμε σύντομα το 2021 να «αγκαλιάσουμε» και πάλι γήπεδα και φίλαθλο κοινό. Καλή Χρονιά σε όλους!»

Σχετικά με την ονοματοδοσία της σάλας του ΔΑΚ Μακροχωρίου:

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν γι’ αυτή την πρωτοβουλία. Ο Δημήτρης Γκίμας ήταν μέλος της οικογένειας του Φιλίππου από το 1987 και πρόσφερε πάρα πολλά τόσο στον Σύλλογο όσο και στην ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Η ιδιότητά του και το πρόσωπό του συνδέθηκαν άρρηκτα με τον συγκεκριμένο χώρο και το Μπάσκετ. Η σάλα του ΔΑΚ «Δημήτριος Βικέλας» ήταν το δεύτερο σπίτι για τον Δημήτρη Γκίμα. Είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής για έναν άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πολλά στον αθλητισμό.»

Πιο συγκεκριμένα η απόφαση αναφέρει:

Το Δ.Σ. του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας εγκρίνει την ονοματοδοσία της Σάλας του ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ Δήμου Βέροιας εις μνήμη του Δημήτριου Γκίμα, αθλητή και προπονητή της ομάδας καλαθοσφαίρισης του «ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ» και την συνδιοργάνωση τουρνουά μπάσκετ με τον Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟ.

Η επίσημη μετονομασία, θα γίνει με την διεξαγωγή τουρνουά καλαθοσφαίρισης που θα συνδιοργανώσει το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας με τον ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟ, στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και με την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media