Τμήματα μπάσκετ ΑμεΑ σε Αλεξάνδρεια και Βέροια

Το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, της ένταξης και της κοινωνικοποίησης των ατόμων με αναπηρία ξεκινάει και επίσημα συνεργασία με τα τμήματα μπάσκετ του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ΒC και του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ώστε να δημιουργηθούν τμήματα μπάσκετ ΑμεΑ στην Αλεξάνδρεια και στην Βέροια. Μια σπουδαία κίνηση από τα αθλητικά σωματεία που δείχνει το ανθρωπιστικό της πρόσωπο και δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρίες να αθληθούν και να ασχοληθούν με το αγαπημένο άθλημα του μπάσκετ.

Με σύνθημα «ίση πρόσβαση στον αθλητισμό» δημιουργούμε τα συγκεκριμένα τμήματα με σκοπό να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Ευελπιστούμε στην ευαισθητοποίηση και την στήριξη όλων των τοπικών φορέων για την πραγματοποίηση αυτής της προσπάθειας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την πρόεδρο του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ κα Καραγιάννη Έφη τηλ 6979851215. με τον πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας κ. Λαζό Ηλία τηλ 6932335069 με τον προπονητή του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια BC κ. Μπουρδάνο Σωτήρη τηλ 6978381981.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media