Μνημόνιο μπασκετικής συνεργασίας μεταξύ Φίλιππος Βέροιας και ΓΑΣ Αλεξάνδρεια

Μνημόνιο μπασκετικής συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας και του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια BC. Η συνεργασία αυτή, η οποία είχε συζητηθεί και στο παρελθόν, αλλά δεν είχε τότε υλοποιηθεί, “πήρε σάρκα και οστά” μετά τις προσπάθειες του νέου προπονητή Ακαδημιών του συλλόγου της Αλεξάνδρειας, Σωτήρη Μπουρδάνου, και του Υπεύθυνου Ακαδημιών του συλλόγου μας, Χριστόφορου Κουρουζίδη.

Σημαντικό ρόλο σε αυτήν έπαιξε η καλή θέληση μεταξύ των δύο πλευρών, η ύπαρξη ανθρώπων οι οποίοι έχουν κατά το παρελθόν υπηρετήσει και τις δυο ομάδες, η κοινή αγάπη για το μπάσκετ, η εγγύτητα των δύο πόλεων και η δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης μεταξύ τους, κάτι που δίνει την ευχέρεια διοργάνωσης κοινών δράσεων και δραστηριοτήτων.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία θα περιλαμβάνει :

  • Ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των προπονητών των τμημάτων υποδομής
  • Διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ ομάδων όλων των ηλικιών
  • Κοινές δράσεις των δύο ακαδημιών (ενδεικτικά αναφέρονται η διοργάνωση τουρνουά σε ημερομηνίες που το καλεντάρι το επιτρέπει, η συμμετοχή σε κατασκηνώσεις, η κοινή εκδρομή για αγώνες σε άλλες πόλεις κλπ)
  • Προτεραιότητα στην ανταλλαγή αθλητών μεταξύ των δύο σωματείων

Στόχος των εμπλεκομένων είναι αρχικά η εδραίωση της εν λόγω συνεργασίας και σε δεύτερο επίπεδο η διεύρυνσή της, είτε με σωματεία της ΕΚΑΣΚΕΜ, είτε ακόμα και με σωματεία από το ευρύτερο γεωγραφικό φάσμα του ελληνικού μπάσκετ.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media