Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του Φιλίππου Βέροιας

Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας μας για την αγωνιστική σεζόν 2023-24, η οποία θα μας βρει να αγωνιζόμαστε με πρωταγωνιστικές βλέψεις στον 3ο Όμιλο της National League 1. Οι κάρτες χωρίζονται σε 3 κατηγορίες και φυσικά καλύπτουν όλους τους επίσημους αγώνες της κανονικής διαρκείας του πρωταθλήματος και τους αγώνες διαβάθμισης (play off) που θα ακολουθήσουν :

 REGULAR : 50 €

 GOLD : 100 € (αφορά στα μπλε καρεκλάκια του ΔΑΚ ΒΙΚΕΛΑΣ Μακροχωρίου)

 ACADEMY : 30 € (αφορά στους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας)

Η αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας αποτελεί τη μέγιστη ένδειξη στήριξης, υποστήριξης και αφοσίωσης στην ομάδα. Όλοι μας λοιπόν, αθλητές, προπονητές και μέλη της διοικούσας επιτροπής καλούμε τον κόσμο της πόλης να στηρίξει το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, το οποίο αγωνίζεται διαχρονικά στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο των Εθνικών Κατηγοριών κι αποτελεί τον καλύτερο και πιο συνεπή εκπρόσωπο και πρεσβευτή της πόλης μας σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Διάθεση καρτών διαρκείας στα καταστήματα:

 OXETTE, Βενιζέλου 7, Βέροια, 2331060977

 UNITED COLORS OF ΒΕΝΕΤΤΟΝ, Τσούπελη 5, Βέροια, 2331070557

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media