Άντίστροφη μέτρηση για την 3η ανάβαση Βλάστης

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε και τα 14Κ δηλώνουν έτοιμα να υποδεχθούν τα αγωνιστικά με τους αθλητές τους στην ειδική διαδρομή των 4700 μέτρων. Το ίδιο έτοιμη δηλώνει και η  Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας η οποία ανυπομονεί να εγκαινιάσει το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος διεξάγοντας την 3η Ανάβασης Βλάστης.

Ένα γεύμα για τα συμμετέχοντα πληρώματα στο εστιατόριο “Χαγιάτι” και η βράβευση ως είθισται των τριών πρώτων ανεξάρτητα αν συμπληρωθεί η κατηγορία ή κλάση είναι δύο από τις παροχές της Α.Λ.Π. προς τους συμμετέχοντες, με το παράβολο να έχει συμπιεστή στα 150€, 80€ εκ των οποίων πληρώνονται μέσω συστήματος ΣΔΔΑ στην ΟΜΑΕ και τα υπόλοιπα 70€ με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς, Αρ. Λογ.: 5251–046497-474, IBAN: GR 21 0172 2510 0052 5104 6497 474

Η έναρξη των συμμετοχών εγγραφής στον αγώνα ξεκινά την Δευτέρα 16 Απριλίου ώρα 10:00 και λήγει την Παρασκευή 27 Απριλίου ώρα 22:00. Η γραμματεία του αγώνα λειτουργεί καθημερινά μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου στα γραφεία της Α.Λ.Π. από τις 19:00 έως τις 23:00, ενώ το Σάββατο 5 Μαΐου και την Κυριακή 6 Μαΐου στον χώρο πριν από τα pits. Ο δρόμος που οδηγεί στην ειδική διαδρομή θα κλείσει μια ώρα πριν τα δοκιμαστικά-αγώνα, δηλαδή στις 10:30 το Σάββατο 5 Μαΐου και στις 10:00 την Κυριακή 6 Μαΐου.

Καλεσμένοι είναι όπως πάντα άπαντες, αλλά άπαντες καλούνται να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις τους που σημαίνει συμμόρφωση στις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και διατήρηση της καθαριότητας στο βουνό.

Το Κύπελλο Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος ξεκινά και οι άνθρωποι που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό θα κάνουν την διαφορά για ακόμα μια χρονιά αποδεικνύοντας εμπράκτως τον αθλητικό πολιτισμό τον οποίον διαθέτουν.

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας εύχεται σε όλους όσους θα συμμετάσχουν καλό τερματισμό, στους θεατές ένα απολαυστικό διήμερο και υπενθυμίζει πως η ασφάλεια υπερέχει όλων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media