Με 28 συμμετοχές η 3η Ανάβαση Βλάστης

Ανακοινώθηκε και επισήμως ο πίνακας συμμετοχών που αφορά στην 3η Ανάβαση Βλάστης την οποία θα διοργανώσει η Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας το Σαββατοκύριακο 05 και 06 Μαΐου. Ανοίγει λοιπόν  η αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τους αθλητές να συμμετάσχουν στις κατηγορίες/κλάσεις με  δύο  αγωνιστικά στην  Α5, Α7 και Ε10, με επτά αγωνιστικά στην Α6, με τέσσερα αγωνιστικά στην Ε11, με τρία αγωνιστικά στην FSA , με επτά αγωνιστικά στην FST2 και με ένα αγωνιστικό στην Ν.

Τον αγώνα προσεγγίζουν όλοι οι αθλητές με αξιώσεις, εξάλλου βλέπουμε στον πίνακα συμμετεχόντων πολλούς περσινούς πρωταγωνιστές αλλά και αρκετούς  νέους διεκδικητές. Όλοι όμως θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο βουνό,  τόσο απέναντι στους περσινούς χρόνους όσο και απέναντι στους φετινούς συναθλητές.

Η οργανωτική επιτροπή θυμίζει για άλλη μια φορά πως η ειδική διαδρομή θα κλείσει μια ώρα πριν την έναρξη τόσο των δοκιμαστικών του Σαββάτου όσο και του αγώνα την Κυριακή, δηλαδή στις 10:30 και στις 10:00 π.μ. αντίστοιχα. Όσο για την συμμόρφωση όλων στις υποδείξεις των ανθρώπων της οργάνωσης και την καθαριότητα του βουνού αυτά είναι αυτονόητα, ένδειξη πολιτισμού και απαραίτητα για την εύρυθμη διεξαγωγή του αγώνα.

Να θυμάστε πάντα πως η ασφάλεια υπερέχει όλων.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαΐου 2018

Share this article

Συνημμένα αρχεία:
Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media