Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Riv3r Enduro Crossing 2018

Η απόλυτη περιπέτεια του enduro, το Riv3r Enduro Crossing 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στην πόλη της Βέροιας και συγκεκριμένα στις όχθες του ποταμού Τριποτάμου. Οι προετοιμασίες των διοργανωτών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το Σαββατοκύριακο τα μέλη της Εκτός Δρόμου Ομάδας και της Μηχανοκίνητης Αθλητικής Ομάδας έκαναν της απαραίτητες παρεμβάσεις (τοποθέτηση των γεφυρών) σε συγκεκριμένα σημεία ενώ οι εργασίες στο χώρο του παλιού κλωστοϋφαντουργείου Ουσουλτζογλου που θα αποτελέσει το επίκεντρο του αγώνα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα.

Όσο αφορά τις συμμετοχές οι διοργανωτές ανέφεραν στο Sportorama.gr ότι μπορεί να είναι λίγες, αλλά θα διπλασιαστούν την ερχόμενη εβδομάδα, συμμετοχές υπάρχουν από Κύπρο και πιθανόν από 2-3 ακόμα χώρες, αλλά όσοι είναι από εξωτερικό θα δηλωθούν την ημέρα του αγώνα. Τέλος οι διοργανωτές έχουν αναπτύξει και ειδική εφαρμογή (application) την οποία μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το google play store με την οποία ο θεατής-εθελοντής-αθλητής να βρει πληροφορίες για τον αγώνα.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media