Όλα έτοιμα για το Riv3r Enduro Crossing - Ρυθμίσεις - Πρόγραμμα

To 2o Riv3r Enduro Crossing είναι γεγονός! Το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου, οι όχθες της κοίτης του Τριποτάμου στη Βέροια θα είναι το επίκεντρο του πιο συναρπαστικού αγώνα Extreme Enduro που έχει γίνει στην Ελλάδα! Μετά την πρώτη έκδοση το 2016, δυο χρόνια μετά, η "ομάδα κρούσης" του MST (Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα – Moto Sport Team) σε συνεργασία με το Off Road Team επανέρχονται δυναμικά με πρωτοποριακές καινοτομίες, "επαναστατικές" διαδρομές και πολύ κέφι.

Σάββατο 26/5

Το Σάββατο 26/5, οι αναβάτες θα συμμετέχουν σε μια διαδρομή (πρόλογος) μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, από την οποία θα κριθεί η σειρά εκκίνησης στον αγώνα της Κυριακής 27/5. Η μορφή της διαδρομής θα είναι κυκλική και θα έχει φυσικά και τεχνικά περάσματα - εμπόδια. Οι κατηγορίες αναβατών που θα συμμετάσχουν είναι: Expert, XL-Class, Trial, Veterans και Hobby (Οι αναβάτες της κατηγορίας Hobby δεν θα συμμετάσχουν στον πρόλογο και η σειρά εκκίνησης τους θα γίνει σύμφωνα με την σειρά εγγραφής τους στην γραμματεία).

Κυριακή 27/5

Την Κυριακή 27/5 στις 10:30 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα.

Η διαδρομή θα έχει μήκος 63km (κλειστή εξολοκλήρου), οριοθετημένη σε πολλά σημεία με κορδέλα και θα αποτελείται από τρεις κύκλους (σκέλη) των 21km, με ΣΕΧ στο κλείσιμο κάθε κύκλου (3 στο σύνολο) και με τέσσερα ΣΕΔ ανά κύκλο.

Η πιστοποίηση της διέλευσης των αθλητών – μοτοσυκλετών από τη διαδρομή, θα γίνεται και με σύστημα GPS Tracking, με το οποίο θα μπορούμε να παρακολουθούμε την πορεία των αθλητών στο διαδίκτυο!

Στον κάθε κύκλο – σκέλος της διαδρομής θα υπάρχουν τέσσερα τεχνικά τμήματα, στα οποία θα επιτρέπεται η εξωτερική βοήθεια στους αναβάτες, μόνο από τους ανθρώπους της διοργάνωσης, πλην του δευτέρου (2ου) τμήματος, στο οποίο δεν θα υπάρχει καμία εξωτερική βοήθεια.

1ο τμήμα: (1,5o km έως 2,5o km) με βοήθεια από την διοργάνωση
2ο τμήμα:(10o km έως 11o km) χωρίς βοήθεια από κανέναν.
3ο τμήμα: (12o km έως 14,5o km) με βοήθεια από την διοργάνωση.
4ο τμήμα: (17,5o km έως 19o km) με βοήθεια από την διοργάνωση.
Στην υπόλοιπη διαδρομή, η εξωτερική βοήθεια απαγορεύεται!

Ρυθμίσεις Κυκλοφορίας

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την διάρκεια του 2ου Αγώνα RIVΕR ENDURO CROSSING 2018 που διοργανώνεται από τους αθλητικούς συλλόγους ¨Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα¨ και ¨Εκτός Δρόμου Ομάδα¨ της Αθλητικής Μοτοσικλετιστής Ομοσπονδίας Ελλάδας, το Σάββατο 26-05-2018 και την Κυριακή 27-05-2018 στη περιοχή της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων εκτός από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, επί της οδού Εληάς από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με τις οδούς Μητροπόλεως και Βενιζέλου, κατά το χρονικό διάστημα από 19:00΄ έως 23:30΄ ώρα της 26-05- 2018.

Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων εκτός από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, στο δημοτικό δρόμο Βέροιας – Κομνηνίου, παράλληλα του πρώην πεδίου βολής, από το ύψος του πρώην πεδίου βολής στην περιοχή Προφήτη Ηλία έως την είσοδο της Κοινότητας Κομνηνίου, περιοχή Κομνήνειο, κατά το χρονικό διάστημα από 10:00΄ έως 17:30΄ ώρα της 27-05-2018.
 
Τη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων εκτός από τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, στην οδό Τριποτάμου από τη συμβολή της με την οδό Μικράς Ασίας έως τη συμβολή της με το γεφυράκι του Καταστήματος εστίασης Μπαρμπούτα, κατά το χρονικό διάστημα από 07:00΄ έως 18:00΄ ώρα της 27-05-2018.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media