Εντυπωσιακό το Riv3r Enduro Crossing 2018 (vid)

Με επίκεντρο τα Παλιά Κλωστοϋφαντουργεία Ουσουλτζόγλου και την ιστορική συνοικία της Μπαρμπούτας ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Μαϊου το Riv3r Enduro Crossing 2018 που διοργάνωσαν η Μηχανοκίνητη Αθλητική Ομάδα (Μ.Α.Ο) και η Εκτός Δρόμου Ομάδα (Ε.Δ.Ο.)  με το Αθλητικό Τμήμα του Κ.Α.Π.Α. Δ. Βέροιας και την Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας (Περιφέρεια Κεντικής Μακεδονίας). Οι 60 και πλέον αναβάτες απο όλη την Ελλάδα,  αλλά και οι θεατές ανακάλυψαν μια αθέατη πλευρά της Βέροιας, άγνωστη στους περισσότερους. Ο αγώνας του 1ου Stage άρχισε από την γέφυρα της οδού Δήμητρας στην Μπαρμπούτα, όπου κόσμος μαζεύτηκε από το πρωί σε διάφορα σημεία της διαδρομής προκειμένου να απολαύσει το κινηματογραφικό θέαμα του Riv3r Enduro Crossing μέσα στη φύση.

 

Η διοργάνωση ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου όπου πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές (πρόλογος) σε μια διαδρομή μήκους 1800 μέτρων, οριοθετημένη εξολοκλήρου με κορδέλα, από την οποία κρίθηκε η σειρά εκκίνησης για τον αγώνα της Κυριακής ενώ πραγματοποιήθηκε και πανηγυρική έναρξη στο κέντρο της Βέροιας, με όλους τους συμμετέχοντες να συγκεντρώνονται στην οδό Ελιάς. Την Κυριακή ο αγώνας συνολικού μήκους 63 χλμ. ξεκίνησε στις 10:30 απο τα παλιά Κλωστοϋφαντουργία Ουσουλτζόγλου (γέφυρα των Θεοφανείων) και κατέληξε στο ίδιο σημέιο όπου έγιναν οι απονομές και η τελετή λήξης.

Ανάμεσα στους αναβάτες και ο γνωστός παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος (νικητής της κατηγορίας Veterans) ο οποίος μιλώντας στο Sportorama.gr (δείτε εδώ το video) δήλωσε ενθουσιασμένος με την διοργάνωση, την ομορφιά της περιοχής της Μπαρμπούτας, την φιλοξενεία της πόλης και τι άλλο.... τις όμορφες γυναίκες. Ευχήθηκε τέλος ο αγώνας να γίνει θεσμός και οτι μπορεί να γίνει και διεθνής μιας και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά.
 
Αναλυτικά οι νικητές ανα κατηγορία.
 
Κατηγορία EXPERT
Δημήτρης Βαρσάμης
Ανδρέας Παραγιός
Δημήτρης Τσακατσώνης

Κατηγορία TRIAL
Ελευθέριος Καρέτσος
Ισίδωρος Τσίκης
Παναγιώτης Μιχαήλ

Κατηγορία XL CLASS
Παπαγιάννης - Τσανασίδης
Λιαπάκης - Πάγκαλος
Στογιάννος - Στογιάννος

Κατηγορία VETERANS
Χαράλαμπος Χριστόπουλος
Απόστολος Μυρογιάννης
Κωνσταντίνος Γκλιάτης

Κατηγορία HOBBY
Ιωάννης Πασκαλίδης
Χαράλαμπος Μαλιάρας
Νικόλαος Μπαρής

 Για διαφόρους λόγους εγκατέλειψαν οι:
Ανέστης Ταμπάς
Μιχάηλ Καρακιουλάχης
Χρήστος Βερβερίδης
Γιώργος Νταλαμπίρας
Απόστολος Δημόπουλος
Σπύρος Κονιωτάκης
Σταύρος Χατζηαβραμίδης
Ανδρέας Τσάκων

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 30 Μαΐου 2018

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media