Η ΛΕ.ΜΟ. Βέροιας έκοψε την πίτα της

Μέσα σε οικογενειακό κλίμα και με την παρουσία αρκετών φίλων και μελών η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Βέροιας έκοψε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 στα καινούργια της γραφεία (οδό Σταδίου 34 - Δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας) την Βασιλόπιτα.

Κάνοντας μία αναδρομή στο έτος που μας πέρασε η ΛΕ.ΜΟ.Β συμμετείχε σε διάφορα πρωταθλήματα έχοντας κάποιες διακρίσεις. Αναλυτικά : Στο πρωτάθλημα Serres premio κατηγορία veteran 1ος Πρασσος Αδαμος και κατηγορία 2 4ος Πραπας Δημοσθένης. Πρωτάθλημα motocross βορείου Ελλάδος κατηγορία open 16ος Γκοσκινος Κωνσταντίνος. Πανελλήνιο πρωτάθλημα motocross κατηγορία open 7ος Γκοσκινος Κωνσταντίνος. Πρωτάθλημα Enduro βορείου Ελλάδος κατηγορία Ε1 2ος Γκοσκινος Κωνσταντίνος, κατηγορία Ε3 3ος Καδογλου Παναγιώτης,κατηγορία ES 1ος Παπαγιαννης Νικόλαος και στην βαθμολογία των σωματείων 2η η ΛΕ.ΜΟΒ!!!

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media