Ξεκινά προετοιμασία ο Φίλιππος Βέροιας

Το ανδρικό τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18, που θα βρει την ομάδα στον 1ο όμιλο της Γ´ Εθνικής του Βορρά.  Καλούνται οι παρακάτω αθλητές : Βάλλιος Βασίλης, Κοθράς Ευθύμης, Καβαργύρης Φώτης, Παραπούρας Φαίδων, Καντάρκος Ρίζος, Τσιακλάγκανος Γιώργος, Σουτζόπουλος Δημήτρης, Κανελλίδης Νίνο, Τόκας Αλέξανδρος, Μόρας Ηλίας, Τσεσμετζίδης Δημήτριος, Τόκας Παύλος, Ποταμόπουλος Κυριάκος.

Οι καλαθοσφαιριστές θα περάσουν ανά group από τις καθιερωμένες καρδιολογικές, παθολογικές και εργομετρικές εξετάσεις την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου και θα συγκεντρωθούν στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στις 14.30 για να ξεκινήσουν την σκληρή δουλειά υπό τις οδηγίες του προπονητικού team των Γκίμα Δημητρίου, Μπλατσιώτη Χρήστου και Λευκόπουλου Μανώλη.  Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός και θα μοιραστεί ο απαραίτητος ιματισμός.

Η πρώτη προπόνηση θα είναι ανοικτή για τους δημοσιογράφους και τους φίλους της ομάδας

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media