Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με τον ΑΟΚ Βέροιας την Κυριακή ο Φίλιππος

Με τον ΑΟΚ Βέροιας αγωνίζεται την Κυριακή 29 Οκτωβρίου η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' ΕΘνικής (3ος όμιλος). Κοθράς, Σουτζόπουλος και Καντάρκος ήταν εκτός προπονήσεων ολόκληρη την εβδομάδα και ο Δημήτρης Γκίμας περιμένει την αποθεραπεία τους μέχρι και την τελευταία ημέρα. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ "Δημήτριος Βικέλας" στις 17:00 ενώ ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε για τον αγώνα :

"Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα έχει δυο ήττες στις λεπτομέρειες αλλα έχει παίκτες έμπειρους που παίζουν πολλά χρόνια στην κατηγορία και σίγουρα ξέρουν πως να ξεπερνούν τέτοιες καταστάσεις.

Κατα τα λοιπά είναι για μας ένα παιχνίδι όπως όλα με μόνη ιδιαιτερότητα ότι οι δυο ομάδες είναι απο την ίδια πόλη. Κι αυτό ομως έχει ξαναγίνει στο παρελθόν δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε θα είναι η τελευταία φορά.

Δεν υπαρχει κατι το ξεχωριστό εκτός εάν θελουμε να ζούμε υποδυόμενοι τους σπουδαίους σε έναν φτωχό μίζερο μικρόκοσμο όπου νομίζουμε ότι όλοι ασχολούνται γύρω απο δυο ομάδες Γ' εθνικής. Δεν είμαστε ούτε Άρης-ΠΑΟΚ ούτε Ολυμπιακός–Παναθηναϊκός.

Επειδή νομίζω κανεις απο όλους μας δεν θέλει να αποτελέσει τον παλιάτσο ενός αυτοσχέδιου ανοργάνωτου τσίρκου θα ασχοληθούμε μόνο με το μπάσκετ. Και θα ήταν ευχή μου να έλθουν στο γήπεδο συμπολίτες μας φίλοι του μπάσκετ κι όχι του κουτσομπολιού και του καφενείου.

Ασφαλώς και  θα αγωνιστούμε  για τη νίκη. Όπως πάντα εχουμε πίστη και θελουμε να προχωρήσουμε."

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017

Share this article