Δηλώσεις Δημήτρη Γκίμα - Θωμά Τούσα (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα Φίλιππο Βέροιας - Αοκ Βέροιας οι δυο προπονητές Δημήτρης Γκίμας και Θωμάς Τούσας μίλησαν στου δημοσιογράφους. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Δημήτρης Γκίμας : «Συγχαρητήρια στον προπονητή, στους παίκτες και στους ανθρώπους του ΑΟΚ για την δίκαιη νίκη. Από την πλευρά μας προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε συγκεκριμένα πράγματα για το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στο τρίτο δεκάλεπτο επικράτησε κάποιος εκνευρισμός με αποτέλεσμα στο τέταρτο δεκάλεπτο να έχουμε μια πολλή κακή εικόνα στην επίθεση ενώ παρασυρθήκαμε σε ένα άναρχο παιχνίδι. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τα φάουλ του Κοθρά και σε συνδυασμό με την αστοχία που είχαμε στα ελεύθερα σουτ το αποτέλεσμα. Είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι ο ΑΟΚ είναι καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους παίκτες. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, θα διορθώσουμε τα λάθη που παρατηρήσαμε σήμερα. Έχουμε ως στόχο την άνοδο και πιστεύω ότι είναι κάτι που θα το καταφέρουμε στο τέλος. Σήμερα η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Πρέπει αυτή η εικόνα να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι είτε παίζει ο Φίλιππος, είτε ο ΑΟΚ είτε οποιαδήποτε ομάδας. Το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο.»


Θωμάς Τούσας : «Όπως είχα πει κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Έτσι τα δυο προηγούμενα χάθηκαν στις λεπτομέρειες. Το σημερινό κερδήθηκε στις λεπτομέρειες. Έτσι είναι η κατηγορία με όλες τις ομάδες να είναι ανταγωνιστικές. Σήμερα ήταν μια γιορτή για το μπάσκετ της πόλης και η μπίλια έκατσε υπέρ μας. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο κάνοντας κάποιες αλλαγές στο σύστημα μας οι οποίες βγήκαν και το παιχνίδι ήρθε στα μέτρα μας και πήραμε την πολύτιμη νίκη. »

 

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2017

Share this article

Πολυμέσα

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media