Φιλανθρωπικό παιχνίδι διοργανώνει ο Εδεσσαϊκός στις 30 Δεκεμβρίου

Ο Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Εδεσσαϊκός στην προσπάθεια του να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας, για την λειτουργία της στέγης ημιαυτόνομης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, διοργανώνει φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ. Ο αγώνας θα γίνει ανάμεσα στην Ανδρική ομάδα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού και σε ανεξάρτητη ομάδα που θα αποτελείται από Εδεσσαίους αθλητές. 


Ο αγώνα ορίστηκε για το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 στις 17:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ Έδεσσας με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ.

Ο Εδεσσαϊκός καλεί τους φιλάθλους της πόλης, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας, ώστε να τελειώσει η κατασκευή της στέγης ημιαυτόνομης διαβίωσης των ατόμων με αναπηρία, για να παραδοθεί σε αυτούς που πραγματικά την έχουν μεγάλη ανάγκη.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media