Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γκίμας : "Θέλουμε να είμαστε στην κορυφή του 1ου γύρου" (vid)

Ο προπονητής του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας και ο βοηθός προπονητή της Νικόπολης Πρέβεζας Σπύρος Πολίτης μίλησαν στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. Αναλυτικά τα όσα είπαν :

Σπύρος Πολίτης : "Συγχαρητήρια στον Φίλιππο Βέροιας για την δίκαιη νίκη. Από την πλευρά μας η ομάδα ήταν πολύ καλή για 25 λεπτά και ίσως να δικαιούμασταν και μια μεγαλύτερη διαφορά για αυτό το διάστημα. Δυστυχώς όμως από εκείνο το σημείο και μετά είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση, δεχθήκαμε πολύ εύκολα καλάθια στην άμυνα με τον Φίλιππο να είναι πολύ εύστοχος και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε στο υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε και έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εντός έδρας με τον Φαίακα που πιστεύω έχουμε τις δυνατότητες και θα πρέπει να το κερδίσουμε."

Δημήτρης Γκίμας : "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πρέβεζας. Είχα πει και μέσα στην εβδομάδα ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μιας και η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε από την αρχή και ο στόχος ήταν να ανεβάσουμε τον ρυθμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού θεωρώντας ότι η Πρέβεζα είναι μια ομάδα που στηρίζεται στο Low-post παιχνίδι. Εκ του αποτελέσματος αυτή η σκέψη μας δικαιώνει. Συνεχίσουμε με το παιχνίδι στα Γρεβενά και θέλουμε να τελειώσουμε τον πρώτο γύρο στην κορυφή"

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Πολυμέσα