Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εδεσσαϊκός BC - ΦΟ Αριδαίας 44-61 (Γυναικείο Πρωτάθλημα)

Την ήττα με 44-61 γνώρισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Εδεσσαϊκού από την αντίστοιχη ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας για το πρωτάθλημα Γυναικών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. Η ομάδα του Φ.Ο.Α ήταν καλύτερη και δίκαια κέρδισε το παιχνίδι καθώς η ομάδα της Έδεσσας παρατάχτηκε με σημαντικές ελλείψεις από τους τραυματισμούς των Κελέση, Σιβένα, Αγγέλου αλλά και την απουσία της Τσολάκοβιτς. 

Οι φιλοξενούμενοι απο το πρώτο δεκάλεπτο έδειξαν την ανωτερότητα τους στο γήπεδο και προηγήθηκαν στο 10' με 9-20. Ο Εδεσσαϊκός κατάφερε και μείωσε στο 20' σε 26-29 αλλά στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και επικράτησαν άνετα με 44-61.

Παράπονα του Εδεσσαϊκού για την διαιτησία

Δυστυχώς το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, για τους γηπεδούχους, μπήκε σε «δεύτερη μοίρα» καθώς ο Εδεσσαϊκός διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία των Αρβανίτη - Κούλη. Οι υπεύθυνοι του Εδεσσαϊκου διαμαρτύρονται όταν ο διαιτητής κ. Αρβανίτης στο 6ο λεπτό του 1ου δεκαλέπτου απέβαλε τον προπονητή της ομάδας κο Μπιτέρνα, με δύο συνεχόμενες τεχνικές ποινές, μετά απο τις έντονες και συνεχόμενες διαμαρτυρίες του εξαντλώντας την δυνατότητα που του έδινε ο κανονισμός σύμφωνα και με την ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα Εδεσσαϊκού. Επίσης ο Εδεσσαϊκός απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ, για την τραγική ανεπάρκεια του εν λόγο διαιτητή ευχόμενος να μην συναντήσει αντίστοιχες διαιτησίες  στον «ευαίσθητο και εύθραυστο χώρο» του Γυναικείο μπάσκετ της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ..

Τα δεκάλεπτα: 9-20, 26-29, 37-51, 44-61

ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Μπιτέρνας): Σάλα 6(1), Παπαδοπούλου 7, Καμτσή 6, Μαυρίδου, Κουρσαράκου 5(1), Μπαρουτσή, Προδρομίδου, Πάχου Ι. 5(1), Ιωαννίδου 5, Παχου Π. 10, Θεοδωρίδου.

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βασίλογλου): Νοχουτίδου, Αριτζόγλου, Χασάπη, Πρόικου 34(7), Ελευθεριάδου 3, Γεωργουλούμη 1, Παπαγεωργίου 14(1), Πουσίνη, Δήμτση 4, Ασβεστοπούλου 2, Καραπάνου 3.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Share this article