Η μεγάλη μέρα έφτασε για τους Αετούς Βέροιας

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας, έχοντας προμηθευτεί τις απαραίτητες φιάλες οξυγόνου αλλά και έχοντας συνάψει ειδική συμφωνία με τον Ερυθρό Σταυρό, καλεί τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας μας, σε αγώνα κόντρα στους γιους και στις κορούλες τους! Όσοι έχουν τα κότσια αλλά και όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν τα παιδιά τους (λέμε τώρα...) καλούνται το Σάββατο 22/12 και ώρα 17.30 στο Κλειστό Γήπεδο της Εληάς στη Βέροια, για έναν αγώνα μέχρι τελικής πτώσεως.

Θα ακολουθήσει μια μικρή και συμβολική γιορτούλα ελέω των Χριστουγέννων, για να κλείσουμε όμορφα το 2018, μια χρονιά ορόσημο για τον σύλλογο μας, καθώς συστάθηκαν τα τμήματα υποδομής του. Βεβαίως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μας ραντεβού, καθώς το Σάββατο 29/12 και ώρα 21.00, οι Αετοί Βέροιας...χορεύουν στην "Ακρόπολη", με πολλά δώρα και εκπλήξεις, ιδιαίτερα για τους μικρούς αθλητές του συλλόγου!

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media