Η απάντηση της Δ.Ε του Φιλίππου Βέροιας για Κοθρά

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΡΜΗΣ Λαγκαδά μετά τον αφγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας σύμφωνα με την οποία «καταγγέλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας, Θέμη Κοθρά, ο οποίος στον αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας του Λαγκαδά όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση. Πριν από λίγο η Διοικούσα Επιτροπή του Φιλίππου Βέροιας εξέδωσε απάντηση στην οποία αναφέρει τα εξής :

"Με μεγάλη έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ κατά του καλαθοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας Ευθύμη Κοθρά μετά το Σαββατιάτικο μεταξύ μας αγώνα. Έχουμε την τύχη, μα πάνω απ’ όλα την τιμή, ο εν λόγω άνθρωπος και αθλητής να έχει περάσει 5 συνολικά χρόνια της μεγάλης μπασκετικής του καριέρας στην πόλη και στην ομάδα μας. Αυτό για το οποίο μπορούμε κατ’ ελάχιστον με πλήρη επίγνωση να εγγυηθούμε, εκτός της αναμφισβήτητης μπασκετικής του αξίας, είναι το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τα οποία εξάλλου είναι γνωστά διαχρονικά στο ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα. Αναρωτιόμαστε άραγε, οι επιτελείς του Ερμή, η πόλη του Λαγκαδά και ο κόσμος του μπάσκετ γενικότερα, μπορούν να εγγυηθούν το ίδιο για κάποιους ανθρώπους (αθλητές, προπονητές, διοικούντες), που βρίσκονται τώρα ή έχουν περάσει κατά καιρούς από τις τάξεις της εν λόγω ομάδας; Και μια συμβουλή προς τους ευρηματικούς και θρασύτατους συντάκτες της ανακοίνωσης : Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί."

Διαβάστε την ανακοίνωση - καταγγελία του ΜΑΣ ΕΡΜΗ ΛΑΓΚΑΔΑ'

"Το διοικητικό συμβούλιο του ΜΑΣ ΕΡΜΗ Λαγκαδά, «καταγγέλει» ως απαράδεκτη τη συμπεριφορά του αθλητή του Φίλιππου Βεροίας , Θέμη Κοθρά, ο οποίος στο μεταξύ μας αγώνα, επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας μας. Το γεγονός αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο ανωτέρω επί πολλά έτη ζει στο Δήμο μας και συγχρωτίζεται στην πόλη μας και παρά ταύτα, όπως και στο παρελθόν έχει κάνει σε παλαιότερους αγώνες, δεν επέδειξε σεβασμό για την πόλη που τον «φιλοξενεί». Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗ είναι η ομάδα του Λαγκαδά ,αυτόν εκπροσωπεί όταν αγωνίζεται και κάθε τέτοια συμπεριφορά στρέφεται ενάντια στο Λαγκαδά και την κοινωνία του. Πράγματι, θα θέλαμε να αποφύγουμε την εν λόγω ανακοίνωση, αλλά η συμπεριφορά αυτή τείνει να γίνει επαναλαμβανόμενη και οφείλουμε να προασπίσουμε αυτό που εκπροσωπούμε, όπως άλλωστε και κάθε άλλο σωματείο στην θέση μας οφείλει να κάνει. Για το λόγο αυτό οφείλουμε να τονίσουμε, ότι ακόμη και αν ορισμένοι θέλγονται, για προφανείς λόγους, από συμπεριφορές σαν την καταγγελλόμενη, η πλειοψηφία της κοινωνίας της πόλης μας, τις αποκρούει και τις απομονώνει."

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media