Ετήσια γενική συνέλευση των Αετών Βέροιας

Ο Καλαθοσφαιρικός Σύλλογος "Αετοί Βέροιας" σας ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα στις 20.00 στο Ανοιχτό Γήπεδο της Εληάς. Ο συγκεκριμένος χώρος επιλέχθηκε συμβολικά, καθώς το παρών μπορούν να δώσουν όλοι ανεξαιρέτως όσοι θέλουν να συμβάλλουν στη συζήτηση για το μέλλον των Αετών Βέροιας, να πουν ελεύθερα τη γνώμη τους ακόμη και να προτείνουν κάποια ιδέα ή να εκφέρουν κάποια άποψη.

 

Εκτός των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, επιθυμία μας είναι να δώσουν το παρών και οι γονείς των αθλητών των τμημάτων υποδομής, ακόμη και αυτοί που θα ήθελαν να ακούσουν δια ζώσης το αναπτυξιακό πλάνο της διοίκησης για τα επόμενα χρόνια αλλά και τη δημιουργία ενός κλειστού χώρου, αρχικά ως προπονητήριο του συλλόγου.

Τα θέματα της Τακτικής Γενική Συνέλευσης :

  1. Απολογισμός της χρονιάς που ολοκληρώθηκε (2018-2019).
  1. Στρατηγικοί στόχοι ανάπτυξης και αγωνιστικά πλάνα της νέας αγωνιστικής χρονιάς (2019-2020) στην Α ΕΚΑΣΚΕΜ για το ανδρικό τμήμα και στα αντίστοιχα πρωταθλήματα για τις υποδομές.
  1. Ανοικτή συζήτηση για την πορεία της ομάδας μας, νέες ιδέες και προοπτικές.
  1. Ανανέωση και εγγραφή νέων μελών στους Αετούς Βέροιας.
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2019

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media