Πάππου, Χρήστου και Βλαχάκης ανανέωσαν τους Αετούς Βέροιας

Tην ανανέωση της συνεργασίας της με τους Γιώργο Πάππου, Άλκη Χρήστου και Γιώργο Βλαχάκη ανακοίνωσε η διοίκηση των Αετών Βέροιας. Και οι τρεις θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν στο ρόστερ των Αετών κι αν τους το επιτρέψουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, θα ενισχύσουν την ομάδα στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

 

"Οι δύο "Γιώργηδες" βρίσκονται στην ομάδα από το πρώτο κάλεσμα της διοίκησης και επέδειξαν από την πρώτη στιγμή ήθος και τεράστια θέληση να προσφέρουν, όπως και ο Άλκης που εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2018 και ενσωματώθηκε άμεσα στο κλίμα των Αετών. Καλή δύναμη και στους τρεις, πολλές διακρίσεις στο μέλλον αλλά και μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα" αναφέρει η ανακοίνωση των Αετών.

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media