Την Δευτέρα 12/2 η επίσημη συνέντευξη Τύπου Βριληττός 2018

Από την Παρασκευή 30 Μαρτίου έως την Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου 2018 στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθεί για 6η συνεχόμενη χρονιά το διεθνές τουρνουά χάντμπολ με την ονομασία «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2018». Η πρώτη επίσημη συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του ΟΑΚΑ.

Το διεθνές τουρνουά διοργανώνεται από τον αθλητικό φορέα ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ Α.Μ.Κ.Χ.Ε., την Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α.), τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α.), της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ (Ι.H.F.), της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ (Ε.H.F.) και την συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου.

Ιατρικός υποστηρικτής είναι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, ο οποίος στο πλαίσιο του κοινωνικού πυλώνα του ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ, θα στηρίξει την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων (ΕΛ.Ε.Π.Α.Π.)

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media