Το Danaon Cup στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας»

Η Οργανωτική Επιτροπή του Danaon Cup ανακοινώνει την συνεργασία της με το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ". Η κοινωνική μέριμνα του μεγαλύτερου καλοκαιρινού αθλητικού γεγονότος της Αργολίδας, αποτυπώνεται φέτος στην στήριξη της μεγαλύτερης τράπεζας εθελοντών μυελού των οστών, στηρίζοντας το έργο ζωής που προάγει.

Για τον λόγο αυτό, η κυρία Κατερίνα Διονυσοπούλου, ως εθελόντρια λήψης δείγματος, μαζί με την υπεύθυνη του κέντρου δειγματοληψίας στο Ναύπλιο (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΕΛΕΝΑ, Σιδ. Μεραχίας 17 ) κυρία Άσπα Μαλεβίτη, θα βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία του Danaon Cup, για την εθελοντική λήψη στοματικού επιχρίσματος (σιέλου).

Τα σημεία αυτά θα είναι τα εξής:
-          Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, από τις 19.00 έως και τις 22.00 στον πολυχώρο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο.
-          Σάββατο 7 Ιουλίου 2018, από τις 09.00 έως και τις 13.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Τριάδας.

Καλούμε όλες και όλους να παρευρεθούν και να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ", αφιερώνοντας μόλις ελάχιστα λεπτά από τον χρόνο τους, τα οποία ίσως είναι σωτήρια για κάποιον συνάνθρωπό μας"!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media