Ανανέωσε με Φίλιππο Βέροιας ο Γιώργος Τσικίνας

Η Διοικούσα Επιτροπή του Γυναικείου τμήματος με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της Γυναικείας ομάδας Γιώργο Τσικίνα για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η επιτυχημένη πορεία της ομάδας την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, η επίτευξη των στόχων που τέθηκαν (4η θέση στο Πρωτάθλημα καθώς και πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου μετά από 18 χρόνια) η ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας μεταξύ διοικούσας επιτροπής και προπονητή συντέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας.

Μεγαλύτερη επιτυχία όμως αποτελεί η δημιουργία της νεανικής ανταγωνιστικής ομάδας με αθλήτριες κυρίως από τη Βέροια τις οποίες ο προπονητής μας ενέπνευσε και καθοδήγησε σε καθημερινή βάση τα δυο προηγούμενα χρόνια, καλλιεργώντας ένα κλίμα υγείας, ηρεμίας και εμπιστοσύνης κάτω από το οποίο οι αθλήτριες μας δούλευαν απρόσκοπτα προσηλωμένες στο έργο τους.

Πιστοί στο πλάνο που σχεδιάστηκε πριν δυο χρόνια όταν και ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μας, του εμπιστευόμαστε με χαρά για 3ή συνεχόμενη χρονιά την γυναικεία ομάδα ώστε ο Φίλιππος Βέροιας να εδραιώσει την παρουσία του στην Α1 Γυναικών διατηρώντας το ίδιο ανταγωνιστικό προφίλ.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media