Δυο αθλητές του Αγρ. Αστέρα στο πρόγραμμα αξιολόγησης του Παναθηναϊκού

Περισσότεροι από 100 επίλεκτοι ποδοσφαιριστές από όλη την Ελλάδα θα προπονηθούν και θα αξιολογηθούν στη Λεωφόρο στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» το Σαββατοκύριακο 4 & 5 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια του Προγράμματος Αξιολόγησης  των Σχολών Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού. Θα ταξιδέψουν παιδιά από Σχολές από όλη την Ελλάδα, της ηλικιακής  κατηγορίας 2004 και 2005, για να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Τάκη Φύσσα και των συνεργατών του.

Από τα τμήματα υποδομής του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που ανήκουν στο Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού, θα συμμετέχουν  2 αθλητές ηλικιακής  κατηγορίας 2005 .  Οι αξιολογήσεις αυτές περιλαμβάνουν δυναμικά τεστ μέσω προπονητικού προγράμματος από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι των Σχολών Ποδοσφαίρου, με τους προπονητές και τους γονείς των παιδιών που θα βρεθούν στο «Απόστολος Νικολαΐδης», θα τύχουν καλωσορίσματος από μέλη του Παναθηναϊκού και τον Πρόεδρο των Σχολών κ. Βασίλη Κωνσταντίνου. Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα εύχεται στους 2 μικρούς ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία.  

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media