Πρώτο φιλικό της Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του, έδωσε την Παρασκευή 31 Αυγούστου , στο Δημοτικό γήπεδο Αγιας Μαρίνας «Πέϊος Κωνσταντίνος», το νεοσύστατο τμήμα Κ 16 της Ποδοσφαίρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Για τον Μέγα Αλέξανδρο αγωνιστικαν 19 ποδοσφαιριστές Σάρκα,Γιουρούκης, Λέκκα Άλεξ Λέκκα Μ Κυπισης,Κουρπαγιαννίδης, Κωστόπουλος,Σπυριδωνιδης, Καλαιτζιδη, Λέκκα Αντ.Καλαιτζιδης Δ., Λέκκα Αγγ., Ντάνιελ Τοντόροφ,Γκεντι,Μπραϊνατλής,Γιουρούκης,Κουτσουκης, Δίπλας.

Η προετοιμασία τού τμήματος Κ-16 νέων συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις πού επιμελούνται οι Προπονητές Πειος Φίλιππος καί Νίκος Δημοσθένους.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media