Παρελθόν απο τη Βέροια ο Ν. Παπανώτας, αναλαμβάνει ο Θ. Θεοδοσιάδης

Με νέο προπονητή θα συνεχίσει την πορεία της η Βέροια αφού λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία της με τον τεχνικό Νίκο Παπανώτα. Ο Βεροιώτης τεχνικός με επιστολή του στα ΜΜΕ αναφέρει τα εξής :  «Όταν στις 30-7-2018 κλήθηκα να ηγηθώ της προσπάθειας αναδόμησης της ομάδος μας , ο στόχος που είχε τεθεί από την διοίκηση ήταν να χτιστεί μια υγιής ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ, πάνω σε στέρεες βάσεις για τα επόμενα 4-5 χρόνια, με συγκεκριμένο οικονομικό προγραμματισμό για την πρώτη χρονιά.

Τροχοπέδη στην προσπάθεια μας ήταν η καθυστερημένη σύσταση της με αποτέλεσμα παίκτες από την Ημαθία αλλά και κάποιοι έμπειροι να έχουν συμφωνήσει σε άλλες ομάδες.

Παρόλο που η ομάδα θεμελιώθηκε από το μηδέν, είχε πολύ καλή δομή με εξαιρετικές σχέσεις αγωνιστικές και μη, εις γνώση πάντα της διοίκησης και πάνω στον στόχο που είχε θέσει.

Παραμονές του πρωταθλήματος μου ανακοινώθηκε ότι ο στόχος αλλάζει και θα πρέπει σαν ΒΕΡΟΙΑ που είμαστε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Συμφώνησα μαζί τους αλλά γνωρίζοντας τις δυσκολίες της Γ' εθνικής και ξέροντας τα αδύνατα σημεία της ομάδος μας, εισηγήθηκα να έρθουν 4-5 έμπειροι παίκτες ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του πρωταθλητισμού γιατί δεν μπορείς με μαύρο σιτάρι να βγάλεις άσπρο ψωμί. Οι παίκτες τελικά σε αυτό το διάστημα δεν αποκτήθηκαν.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την συνεργασία μας, εύχομαι να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί και να τους δώσω συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν (ηθική & υλική).

Να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για την συνειδητή τους προσπάθεια, τα Μ.Μ.Ε της Ημαθίας για την στήριξη τους, τους παίκτες μου για την άψογη συνεργασία και ιδιαίτερα στους στυλοβάτες αυτής τον Αλέξανδρο Βεργώνη και στον Στέλιο Μαραγκό που έβαλαν το λιθαράκι τους στη δημιουργία αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ και τέλος τον κόσμο της Βέροιας για την αγάπη που δείξανε σε όλους μας.

Τους προτρέπω να την αγκαλιάσουν ακόμα περισσότερο και να είναι σίγουροι ότι με υπομονή και δουλειά αυτή η ομάδα θα κάνει και πάλι περήφανη την πόλη μας».

 

Νέος Προπονητής ο Θ. θΕοδοσιάδης

Ο Π.Σ Βέροια ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θεοδόση Θεοδοσιάδη γεννηθείς στις 23/5/1975.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του ως σήμερα στην Αναγέννηση Καρδίτσας(άνοδος απο Δ' εθνική στην football league 2 και έπειτα στην football league) και στον Απόλλων Λάρισας (άνοδος από football league 2 στην football league).

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media