Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 09:52

Πόρτσμουθ, Σέφιλντ Γ και Μπράντφορντ τα φαβορί !!!

Με σχετικά πολύ καλές αποδόσεις για τα φαβορί ξεκινά το κουπόνι του τριημέρου. Η Πόρτσμουθ αγωνίζεται μέσα στην Τόρκι και τα πιο πιθανά σκορ που βλέπουμε είναι το 1-3 και το 2-3. Ο κυριότερος λόγος που πάμε σε μια τέτοια επιλογή είναι τα παιχνίδια αυτού του θεσμού στην Αγγλία είναι ανοιχτά και χωρίς σκοπιμότητα. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση αυτό το χρονικό διάστημα ενώ η Τορκί προσπαθεί να βρει ομοιογένεια στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

Φαβορί για νίκη είναι και η Σέφιλντ Γ. ωστόσο το παιχνίδι αυτό είναι δύσκολο να υπάρχει ασφαλή πρόβλεψη καθώς η Σκάνθορπ είναι σκληροτράχηλη ομάδα και αν οι γηπεδούχοι πάρουν τον έλεγχο του αγώνα μπορούν ακόμη να κάνουν και τη νίκη. Πέρα από την πρόταση μας για σκορ 1-3 και 2-3 θα ρισκάρουμε και στο 4-1 ή το 4-2 με απόδοση 1/150!!! Κλείνουμε τις σημερινές μας προτάσεις με το διπλό για την Μπράντφορντ και με ακριβή σκορ το 0-3 και 1-4!!!!!

Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ιδιαίτερη ευκολία σε αντίθεση με την Χαρτλπουλ που σκοράρει με το σταγονόμετρο!! Προτάσεις με ρίσκο το διπλό της Γουιμπλεντον με απόδοση 5,25 και της Νορθάμπτον με 4,25!!!!!!

Χρήστος Χατζηαναστασίου

Διαβάστηκε 6155 φορές

Σχετικά Άρθρα