Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014 21:26

PokerStars Infographic για 12ετή ιστορία του WCOOP 2014

Το PokerStarsWorldChampionshipofOnlinePoker (WCOOP) 2014 κατάφερε να αγγίξει ένα τεράστιο ποσό σε έπαθλα, ειδικά στο mainevent με buyin $5.200, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Σεπτεμβρίου. Το MainEvent θεωρείται ως ένα από τα πιο πλούσια σε έπαθλα και σημαντικά eventsonlinepoker με διάφορα παιχνίδια πόκερ και όχι αδίκως, αφού παρομοιάζεται με το ετήσιο WorldSeriesOfPoker που διοργανώνεται στο Λας Βέγκας και συγκεντρώνει τεράστιο αριθμό παικτών από ολόκληρο τον κόσμο.

Αναφορικά με το WCOOP, «ο αριθμός των θέσεων που προέκυψαν από τα satellites έδειξαν ότι το εγγυημένο έπαθλο θα ξεπερνούσε τα $10 εκατομμύρια», ανέφερε το PokerStars σε ανακοίνωση Τύπου του. Στην πραγματικότητα, το συνολικό έπαθλο κατάφερε όντως να ξεπεράσει το ποσό αυτό.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αναλογιστεί κανείς το τεράστιο αυτό ποσό, αλλά το PokerStars έχει προσπαθήσει πολλές φορές να το δείξει με ένα infographic σε μια προσπάθεια να αποτυπώσει το μέγεθος των επάθλων που μπορεί να κερδίσει κανείς, παίρνοντας ως βάση το πλάτος που έχει μια μάρκα πόκερ.

Μια κανονική μάρκα του $1 που έχει πλάτος σχεδόν 3,3 χιλιοστά. Με μόλις μία τέτοια μάρκα μπορεί οποιοσδήποτε παίκτης να συμμετάσχει σε κάποιο από τα πολλά satellitequalifiers για το MainEvent, τα οποία διοργανώνονται στο PokerStars. Ενσυγκρίσει, θαήθελεκανείςένατεράστιοstack μετέτοιεςμάρκεςύψουςόσομιακαμηλοπάρδαληγιαναπληρώσειτοκόστοςσυμμετοχήςτουmain event ύψους $5.200.

Σε περίπτωση που κάποιος τα καταφέρει και φτάσει στο τελικό τραπέζι του MainEvent, εξασφαλίζοντας έτσι το ελάχιστο κέρδος ύψους περίπου $100.000, το φυσικό ύψος του ποσού αυτού σε μάρκες του $1 θα είναι λίγο μεγαλύτερο από τον πρόσφατα εγκαινιασμένο ουρανοξύστη TheShard στο Λονδίνο, το οποίο έχει ύψος 300 μέτρα.

Με την ίδια λογική, ο νικητής του μεγάλου επάθλου των $2 εκατομμυρίων, θα έχει μπροστά του ένα βουνό όσο το Έβερεστ σε μάρκες του $1, ενώ το συνολικό έπαθλο για όλο το MainEvent θα έφτανε τα 39,6 χιλιόμετρα σε ύψος. Για να συνειδητοποιήσετε το μέγεθος αυτό, το ύψος που θα έφταναν οι μάρκες στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη θα είχε ύψος μεγαλύτερο από αυτό από το οποίο πραγματοποίησε την πτώση του ο FelixBaumgartner στις 14 Οκτωβρίου 2012.

Πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία θα δείτε και στη φωτογραφία του διαγράμματος του PokerStars σχετικά με το ύψος που μπορούν να φτάσουν διάφορα ποσά αν υπολογιστούν με στοιβαγμένες μάρκες τη μία πάνω στην άλλη, το οποίο δείχνει εν συντομία τη 12ετή ιστορία του WCOOP. Όπως και άλλες χρονιές, έτσι και φέτος, το WCOOP περιλάμβανε 66 events, χιλιάδες συμμετοχές και διάφορα παιχνίδια πόκερ.

Διαβάστηκε 13687 φορές

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media