Εκτύπωση αυτής της σελίδας

O «Τέτραθλον» Νάουσας στο Sofia Open 2016

Με τη συμμετοχή 310 αθλητών από Συλλόγους 4 χωρών (Βουλγαρία, Ελλάδα, Σλοβακία και Σλοβενία) διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στη Σόφια της Βουλγαρίας ανοιχτό Διεθνές Πρωτάθλημα Τετράθλου Taekwon-do με την επωνυμία «SOFIA OPEN 2016». Η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην βοηθητική σάλα του κλειστού σταδίου Armeets Arena με συνδιοργανωτές το Υπουργείο Αθλητισμού, την Βουλγαρική Ομοσπονδία TAEKWON-DO I.T.F. και την Αθλητική Ομοσπονδία της Αστυνομίας της Βουλγαρίας.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας αγωνίστηκε στην διοργάνωση με αποστολή τεσσάρων αθλητών οι οποίοι πέτυχαν το απόλυτο, κερδίζοντας συνολικά επτά μετάλλια. Χρυσό μετάλλιο στην Μάχη -35kgr. 10-11 ετών (μετά από 4 νικηφόρους αγώνες) και ασημένιο στις Δοκιμές Δύναμης Εδάφους για τον Λογγινίδη Γρηγόριο, χρυσό στην Σκιαμαχία 1 DAN και χάλκινο στην Μάχη -70kgr. ανδρών για τον Πλουμπίδη Βασίλειο, ασημένιο στις Δοκιμές Δύναμης Εδάφους και χάλκινο στην Σκιαμαχία 8-9 ετών για την Δημητριάδου Παρθένα και τέλος ένα χάλκινο στη Σκιαμαχία 6-7 ετών για την Δημητριάδου Γεωργία.

Την αποστολή συνόδευσαν στο εξωτερικό η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Παπαντωνίου Αγγελική και ο Εκπαιδευτής του Δημητριάδης Παναγιώτης 4 DAN, ο οποίος είδε σε ένα ακόμη Διεθνές Τουρνουά τους αθλητές του να κατακτούν μετάλλια και εντυπώσεις.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Share this article