Παγκόσμιοι πρωταθλητές αθλητές του Α.Σ.Κ. Αλεξάνδρειας στο JU-JITSU

Οι παγκόσμιοι αγώνες JU-JITSU νέων ΑΝΔΡΩΝ και νέων ΓΥΝΑΙΚΩΝ πραγματοποιήθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου από 17 ως 19 Μαρτίου. Μια άψογη διοργάνωση με τους ποιο σπουδαίους αθλητές, από 42 χώρες του κόσμου και συμμετοχή 860 αθλητών-τριων. Ο Α.Σ.Κ.Αλεξάνδρειας  και οι προπονητές  του συγχαίρουν θερμά τους αθλητές τους, για την επιλογή τους σαν οι καλύτεροι έλληνες αθλητές της  κατηγορίας  τους, ώστε να εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα της Ελλάδας  σε αυτή την τόσο σημαντική διοργάνωση, επίσης την προσπάθειά τους ,και τις διακρίσεις τους, με κορυφαία το ΧΑΛΚΙΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ μετάλλιο, του ΚΟΥΓΚΑ ΑΝΤΩΝΗ στο ne wasa system (αγώνα εδάφους), πραγματικά ήταν δυναμικός, έξυπνος, και αποτελεσματικός, πετώντας έξω πολλά  ονόματα φαβορί του αθλήματος, έφτασε κερδίζοντας το μικρό τελικό, τον Ρώσο αθλητή, ανεβαίνοντας επάξια στο βάθρο των νικητών κάνοντάς  μας υπερήφανους.

5ος στον κόσμο ο κορυφαίος αθλητής μας ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, κερδίζοντας τον Ρουμάνο ,Γερμανό , Δανό ,έχασε το μικρό τελικό και το χάλκινο μετάλλιο από τον Ιταλό, κατακτώντας την 5η θέση στο fighting system.

5η στον  κόσμο στο έδαφος η ΖΟΥΜΠΟΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ εξαιρετική αθλήτρια, με καλού αγώνες ,παραλίγο στα μετάλλια. Δυναμικό παρόν έδωσε ,ο πρωταθλητής μας  και πολλά υποσχόμενος, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ ΛΟΥΚΑΣ, κάνοντας σημαντικούς αγώνες  χωρίς τελικά να καταφέρουμε διάκριση. 

Με τις τόσο σημαντικές διακρίσεις τους οι πρωταθλητές ΚΟΥΓΚΑΣ, ΤΖΟΥΜΑΚΑΡΗΣ, ΖΟΥΜΠΟΔΗ. Κατάφεραν την εισαγωγή τους ,στα ανώτατα πανεπιστήμια Α.Ε.Ι, και τεχνολογικές σχολές Τ.Ε.Ι της χώρας μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες αθλητές για τις επιδόσεις τους ,και την 5η θέση της
Ελλάδας στη παγκόσμια κατάταξη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media