Ο «Τέτραθλον» Νάουσας στο 20ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου το 20ο Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με διοργανωτή την Ένωση Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στο συνεδριακό κέντρο «Νικόλαος Γερμανός», εντός των εγκαταστάσεων της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης - HELEXPO. Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε ειδικές εισηγήσεις, στρογγυλές τράπεζες, έντεκα εξειδικευμένα σεμινάρια και ελεύθερες ανακοινώσεις από όλο το φάσμα της Αθλητικής Επιστήμης.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας συμμετείχε στο Συνέδριο για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN, ο οποίος είναι από το 1999 ενεργό μέλος της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος.  Με την ιδιότητα του Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού παρακολούθησε ενδιαφέροντα θεωρητικά σεμινάρια σχετικά με την αθλητική διατροφή, τις αθλητικές κακώσεις και την άσκηση σε ειδικές ομάδες πληθυσμού.

Στο περιθώριο του συνεδρίου και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ο Σύλλογος της Νάουσας επισκέφθηκε την Διεθνή Έκθεση Αθλητικών Ειδών και Εξοπλισμού SPORTEXPO MARATHON και επίσης συμμετείχε με δύναμη τριών αθλητών στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», στους δρόμους των 1.000 και 5.000 μέτρων.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media