Ο «ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ» Νάουσας στο 117ο I.I.C.

Για δεύτερη φορά μετά το 2008, η Ελλάδα φιλοξένησε το μεγαλύτερο γεγονός προπονητικής στον πλανήτη. Το 117ο Διεθνές Σεμινάριο Εκπαιδευτών (International Instructors Course - I.I.C.) πραγματοποιήθηκε το τριήμερο από 28 έως 30 Απριλίου στο «Φιλίππειο» στάδιο της Βέροιας με την συμμετοχή 110 Ελλήνων και ξένων προπονητών, διαιτητών και αθλητών από 14 συνολικά χώρες (Αργεντινή, Βουλγαρία, Βοσνία - Ερζεγοβίνη, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Κύπρος, Μολδαβία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Ουκρανία, Ρωσία και Σλοβενία). Διοργανωτής, η Ελληνική Ομοσπονδία Τετράθλου σε συνεργασία με τον ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν θεωρητικά και πρακτικά από την Τεχνική Επιτροπή της Διεθνούς Ομοσπονδίας, αποτελούμενη από τον Grand Master Hector Marano 9 DAN (Αργεντινή) τον Grand Master Ung Kim Lan 9 DAN (Γερμανία) καθώς και τον Master Paul Mc Phail 8 DAN (Νέα Ζηλανδία).

Ο Σύλλογος της Νάουσας συμμετείχε στο μεγάλο αυτό Διεθνές γεγονός με τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 4 DAN και δύναμη επτά (7) ακόμη αθλητών, τους: Σέπκα Ιωάννη 2 DAN, Πλουμπίδη Βασίλειο 1 DAN,  Φειδάντση Αλέξανδρο 1 DAN, Μπίντα Δέσποινα 1 DAN, Mπάμπου Ελένη 1 κουπ, Λογγινίδου Βαρβάρα 1 κουπ, Γιούρο Λουκά 1 κουπ και Πετρά Δάφνη 1 κουπ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media