Διακρίσεις στο 17ο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου η αγωνιστική ομάδα του ΑΣ Ρωμιός

Η αγωνιστική ομάδα Jiu-Jitsu του ΑΣ Ρωμιός βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιανουαρίου στην Αθήνα για πλαίσια του 17ου Πανελλήνιου  Πρωταθλήματος Ζίου-Ζίτσου 2018 που διοργανώνεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΖΙΟΥ – ΖΙΤΣΟΥ. Κατά την επιστροφή τους στη πόλη μας, μαζί με τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος , έφεραν 4 μετάλλια εκ των οποίων 1 αργυρό και 3 χάλκινα καθώς και 2 τέταρτες θέσεις. Αναλυτικά οι διακρίσεις των αθλητών στη παρθενική τους εμφάνιση σε μεγάλη διοργάνωση :

Μπέλλας Γεώργιος

4η θέση -18 Newaza -73kg

4η θέση -18 Fighting -73kg

 

Δερβεσίδης Νικόλαος

3η θέση -18 Newaza +81kg

 

Λιλιόπουλος Μιχαήλ

3η θέση -21 Newaza -62kg

Ενώ ο έμπειρος και στρατευμένος αυτό το διάστημα αθλητής μας Παπαδόπουλος Αθανάσιος, αγωνίστηκε στη κατηγορία Ενόπλων Δυνάμεων όπου και απέσπασε :

2η Θέση +21 Fighting Ενόπλων Δυνάμεων -85kg

3η Θέση +21 Newaza Ενόπλων Δυνάμεων -85kg

Το ΔΣ του ΑΣ Ρωμιός συγχαίρει τους αθλητές που έλαβαν μέρος, καθώς και τους γονείς τους για την υποστήριξη που τους παρείχαν, ευχόμαστε  καλή επιτυχία και στους επόμενους αγώνες.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media