Σε αθλητική φιλανθρωπική εκδήλωση ο «Τέτραθλον» Νάουσας

Μια πραγματικά αξιέπαινη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Ιουλίου στο άλσος του Αγίου Νικολάου Νάουσας, με την διοργάνωση φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ των «Φίλων Γρηγόρη Σκουλαριώτη» και της «Ζαφειράκης ρετρό All Stars». Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η οικονομική στήριξη της ομάδας «Life is life» η οποία βοηθά έμπρακτα παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Τέτραθλον» Νάουσας, για δεύτερη φορά μετά από το 2016, βρέθηκε κατόπιν πρόσκλησης των διοργανωτών στο ίδιο μέρος για τέτοιο σκοπό και συμμετείχε ενεργά με ομάδα δέκα (10) αθλητών και επικεφαλής τον Εκπαιδευτή του Δημητριάδη Παναγιώτη 5 DAN, παρουσιάζοντας στο κοινό που κατέκλυσε τον χώρο ένα μοναδικό πρόγραμμα πρακτικής αυτοάμυνας γεμάτο ενέργεια.

Ο Σύλλογος από ιδρύσεως του, όποτε του ζητηθεί, δίνει πάντα δυναμικά το παρόν σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στην πόλη της Νάουσας και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της κοινωνικής προσφοράς.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Share this article

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Το Sportorama.gr

Μέσα απο το Sportorama.gr έχετε πλέον τη δυνατότητα να ενημερώνεστε καθημερινά με τον πιο έγκυρο, έγκαιρο και αποτελεσματικό τρόπο για όλα τα αθλητικά γεγονότα στον χώρο του Ν. Ημαθίας και όχι μόνο. Σκοπός μας είναι να μπορέσει όλη η αθλητική κοινωνία να προβάλει τις εκδηλώσεις της, να περάσει τα δικά της μηνύματα, να ενημερώσει τους χρήστες που θα το επισκέπτονται καθώς και να εκφράσει τυχόν παράπονα ή προβλήματα.

Τελευταια Νεα

Τα πιο Δημοφιλη...

Social Media