Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 17:39

KAΡΕ ΤΟΥ............ OVER!!!!

Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι σήμερα διεξάγεται η πρώτη δόση της διπλής αγωνιστικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία και οι σημερινές προτάσεις για το κουπόνι θα περιοριστούν στα κατεξοχήν φαβορί του κουπονιού. Η Νορβηγία υποδέχεται την Κύπρο και φυσιολογικά οι σκανδιναβική ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολίες για να πάρει τη νίκη. Κατά προτεραιότητα τα πιο πιθανά σκορ που προτείνουμε είναι τα 4-0 και 4-1.

Για αυτούς που ρισκάρουν ας έχουν μια κρυφή ελπίδα και στο 5-2 αυτό όμως θα συμβεί αν το παιχνίδι ξεφύγει από λογικά πλαίσια και οι Κύπριοι επιθετικοί βρουν εύκολα στόχο!!! Μια άλλη σκανδιναβική ομάδα φλερτάρει με πολλά γκολ και η Μάλτα δεν πιστεύουμε ότι μπορεί να αντιδράσει. Το θέμα είναι που θα σταματήσουν οι Δανοί. Πρόταση για σκορ το 0-5 και 1-5!!!!

Πολύ καλή περίπτωση η νίκη της Τσεχίας επίσης με μεγάλο σκορ αν και οι Τσέχοι δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, ωστόσο οι Αρμένιοι δεν νομίζω ότι θα βρουν τρόπο αντίστασης. Με μεγάλα σκορ φλερτάρουν η Ρουμανία με αντίπαλο την Ουγγαρία και με ποσοστό 1,70 αλλά και η Σλοβενία με 1,75 εναντίον της Αλβανίας. Προσοχή όμως το τελευταίο ματς δεν αποκλείεται να σπάσει και να πετάξει πολύ κόσμο στον "κουβά".

Το Βέλγιο επίσης είναι καλή περίπτωση για διπλό με 1,55 αλλά προσοχή γιατί οι Σκωτζέζοι είναι ή του ύψους ή του βάθους. Το σκορ 2-3 είναι μια πολύ καλή περίπτωση!!!!

του Χρήστου Χατζηαναστασίου

Διαβάστηκε 5479 φορές

Σχετικά Άρθρα